سلام
سوال اول ن مشکلی پیش نمیاد -هاردهای اکسترنال چون همش در هال جاب جایی هستن احتمال خوردن ضربه هم زیاده پس نتیجه میگیریم هارد اینترنال برای کاربری شما بهتره از هر لحاظ
سلام من یه هارد 500 گیگ سامسونگ دارم متاسفانه یه مدتیه مشکل حجم اطلاعات پیدا کردم و میخوام یه هارد 1 ترابایتی بخرم
سوال که دارم اینه اگه بخوام هارد دومی نصب کنم ازنوع اینترنال مشکلی در انتقال وجابه جایی اطلاعات پیش نمیاد؟
نظرتون درباره هارد اکسترنال چیه یه جایی خوندم احتمال خرابی ش زیاد از اون طرفم اطلاعات که میخوام بریزم خیلی برام مهمه میترسم هارد همشو به فنا بده
هزینه که در نظر دارم حدود 220 تومنه
لطف کنین راهنماییم کنین
|
سلام
سوال اول ن مشکلی پیش نمیاد -هاردهای اکسترنال چون همش در هال جاب جایی هستن احتمال خوردن ضربه هم زیاده پس نتیجه میگیریم هارد اینترنال برای کاربری شما بهتره از هر لحاظ
*MoJtAbA* (17-09-14), PEYMANSTAR (17-09-14)
یعنی مشکل هارد به هارد(مثلا درهنگام کپی اطلاعات برق بره هارد بسوزه) پیش نمیاد رو سیستم دوتا هارد اینترنال کنار هم باشنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بین هارد سیگیت و وسترن دیجیتال کدوم بهتره
اسم گارانتی اصلیشو میشه بگین چیه
آخرین ویرایش توسط PEYMANSTAR در تاریخ 17-09-14 انجام شده است
من شخصا Wd روترجیح میدم باگارانتی سازگار -2ساله-نه اون اطلاعات اول که گفتید بیشتر مربوط به برق رسونی وپاور سیستم هست
ehsan1377 (17-09-14), PEYMANSTAR (17-09-14)
من خودم یه اکسترنال silicon power a80 500gb دارم خیلی خوبه تا حالا مشکلی پیش نیومده براش
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks