برای آرشیو وسترن بلو بگیرید . انتخاب بسیار خوبیه
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان
قصد دارم 2 یا 3 عدد هارد 4 ترابایت سیگیت به منظور آرشیو استفاده کنم ولی خب برای مرتب سازی این آرشیو ممکن است رایت زیادی روی هارد صورت بگیرید.
به این منظورم به فکر رسید غیر از سری باراکودا، به دو سری اسکای هاک و آیرون وولف فکر کنم.
اگر فاکتور قیمت را در نظر نگیریم، کدام یک از این دو را پیشنهاد می کنید؟ و اصلا از این هاردها می شود فقط به منظور آرشیو استفاده کرد؟
مدل 4 ترابایت آیرون وولف، سرعت 5900 کش 64
Load/Unload Cycles 600.000
Power-On Hours (per year) 8760
Workload Rate Limit (WRL) (TB/year) 180
مدل 4 ترابایت اسکای هاوک، سرعت مشخص نیست، کش 64
Load/Unload Cycles 300.000
Power-On Hours (per year) 8760
Workload Rate Limit (WRL) (TB/year) 180
|
|
کاربر شهرسختافزار
ممنون بله یک عدد بلو دارم، حالا جسارتا بین این دو مدل بالا کدام را پیشنهاد می کنید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Iverson (10-03-17)
کاربر شهرسختافزار
چون نسبت به وسترن بلو جدیدتر و بهتره و اینکه قیمتش در خود سایت سازگار 60 تومان از بلو بیشتره و گارانتی بیشتری هم داره...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
یک عدد ایرون ولف 4 ترابایت خریدم، برای ساخت پارتیشن از کدام نرم افزار یا دستور استفاده کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد gpt باشه دیگه؟
سپاس از شما...
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Iverson برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از easus پارتشین مستر استفاده کن
Download EaseUS Partition Master Free 11.10 - FileHippo.com
بله gpt
Iverson (13-03-17)
کاربر شهرسختافزار
اقا امید سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرتون درست پارتیشن ایجاد کردم؟
دیسک 3 هارد جدید هست که 4 ترابایت هست، چرا دیسک 1 که 2 ترابایت هست، یک reserved partition داره ولی دیسک 4 ترابایت نداره؟ چیز مهمی هست؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داشتن رزو پارتشین ضروری نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Iverson برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ممنون از شما امید اقا...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم تست هارد دیسک ایرون ولف 4 ترابایت
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (14-03-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks