با سلام میخوام یه هارد اینترنال یه ترابایت بخرم و بودجه م هم 150 تومن هست. سرعت هارد زیاد مهم نیست فقط میخوام فیلم و سریال و موزیک ذخیره کنم و بازی های سبک در حد PES 2013 و Angry Birds نصب کنم. لطفا بهترین هارد دیسک رو با مشخصاتی که گفتم معرفی کنید.
با سلام میخوام یه هارد اینترنال یه ترابایت بخرم و بودجه م هم 150 تومن هست. سرعت هارد زیاد مهم نیست فقط میخوام فیلم و سریال و موزیک ذخیره کنم و بازی های سبک در حد PES 2013 و Angry Birds نصب کنم. لطفا بهترین هارد دیسک رو با مشخصاتی که گفتم معرفی کنید.
...
|
Aaron Swartz (13-03-16)
حالا بیست تومن زیاد مهم نیست ، خود من هم بین این دو تا گیر کردم ، الان یه هارد 512 سیگیت مشکی 5 ساله روی سیستم هست هیچ مشکلی هم نداره فقط نیاز به فضای بیشتر دارم ، ولی وقتی نظرات کاربران رو در مورد سیگیت میخونم یخورده میترسم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنظرتون این قابلیت که دیجی کالا برای وسترن نوشته واقعی هست ؟
و یا این یکی که در مورد سیگیت نوشته :تکنولوژی NoTouch Ramp Load با حصول اطمینان از اینکه نوک هد، هرگز با دیسک برخوردی نداشته باشد، از هارد دیسک محافظت کرده و موجب کاهش فرسودگى و استهلاک هد و افزایش ضریب اطمینان درایو میگردد.
الان من فقط میخوام هارد با دوام باشه و زود خراب نشه و بتونم با خیال راحت فایل هام رو روش سیو کنم . خودتون کدوم رو پیشنهاد میدین ؟ذخیرهسازی دادهها در این هارد دیسکها برخلاف مدلهای پیشین که بهصورت افقی انجام میگرفت، بهصورت عمودی انجام میشود. مزیت ذخیرهسازی اطلاعات بهصورت عمودی این است که دادهها بهصورت بیت به بیت ذخیره میگردند که خود این مسئله باعث افزایش تراکم دادهها شده و باعث میشود ذخیرهسازی اطلاعات بیشتر و بهتر انجام شود و عملکرد هارد دیسک نیز بالا رود.
...
هر دو هارد کیفیت قابل قبولی دارند . وسترن بلو و سیگیت هر دو خوب هستند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RezaBani75 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (13-03-16)
قصد دارم Westren WD10EZEX رو بخرم ، ساکن تهران هستم ، بنظر شما از کجا بخرم ؟ دیجی کالا ؟ پاساژ رضا ؟ یا ...
میخوام گارانتی معتبر داشته باشه چون احتمال خراب بودن یا خراب شدن هارد هست میگم که گارانتی معتبر داشته باشه.
...
دیجی کالا مناسبه فقط الان ممکن طول بکشه . میتونی بری از بازار هم خرید کنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RezaBani75 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (14-03-16)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks