اصل هستنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aramrahgozar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول از همه هارد تقلبی نداریم، تولید هارد تکنولوژی خاصی میخواد که کلا چن تا کارخونه بیشتر تو دنیا ندارن،
البته هارد های ری نیود و ریفر بیشد داریم اما تقلبی نیستن یعنی باز توشون هارد ساخت یکی از همون شرکت هاست که ممکنه قدیمی باشن یا تعمیری و برچسبشون رو عوض کرده باشن (مثلا سامسونگ مدت هاست هارد نمیزنه اما هاردایی هستن که به اسم سیگیت مثلا با برچسبش بفروشن اما توش هارد سامسونگ با سرعت کمتر باشه.
دوم اینکه خیر کاملا هم اصل هستن. دلیل ارزون بودنشون دو تاست، این هارد ها رو سازنده ها بر عکس هاردای سری کانسومر (یعنی آبی و بنفش و مشکی و قرمز) چون اکثرا شرکتای بزرگ و برای سرورها میخرن به دو صورت ریتیل (که با جعبه و گارانتی 5 ساله عرضه میشه) و OEM (که بصورت بدون جعبه و گارانتی توی تعداد خیلی بالا به شرکتای بزرگ میفروشن)
و ارزونترن
حتی اگه تو آمازون هم چک کنید مثلا اولترا استار مدل یکسان هم 500 دلار پیدا میکنید هم 300 دلار، هر دو هم اصل (اولی نسخه ریتیل هست دومی OEM، از نظر کیفیتی هیچ فرقی نمیکنن)
تو ایران هم هاردای اینترپرایز یا بدون گارانتی یا گارانتی های شرکتی میان
من خودم همین الان هم اولترا استار دارم هم اگزوس بسیار هم عالی هستن،
نو هم خریدم (یعنی حتی تو کریستال دیسک هم ساعات کارکرد و تعداد اتصال و ... صفر بود) تولید همون سالی هم بود که خریدم
البته من بدون گارانتی از منبعی که برای من معتبره و برام میاره تعداد خریدم و به بقیه هم زیاد فروختم همه هم خیلی راضی بودن چون هم بسیار سریع هستن (270 مگ در برابر 100 و خورده ای مگ آبی) هم حتی توی استفاده 24 ساعته هر روز هفته تمام سال آخ نمیگن)
قیمتشون هم برای من حتی از آبی با گارانتی اصلی ایران (چون روش گمرک و هزینه گارانتی کشیده شده خب گرون تر میشه دیگه) ارزون تر دراومدن
اما تو بین اون گارانتی شرکتیا دیدم دست دوم هم فرستادن (اون پلاستیک دورش حتی آکبند بوده اما موقع اتصال حتی بعضی وقتا توش فایلای چیا هنوز بود!!! یا اگرم آن اولکیتد کرده بودن تو کریستال دیسک قشنگ مشخص بود که کلا مثلا 3 بار خاموش روش شده بود اما 10 هزار ساعت کار کرده بود! اونم تو مدت کوتاه و برای فارم استفاده شده بود
جالب اینه که کسایی که متوجه میشن فروشگاه ها میگن مشکلی نداره خب گارانتی داره! هر چقد میگی شما به عنوان نو فروختید این دست دومه میپیچونن! البته پس باید داد بهشون.
فقط خواستم بگم که اصل هستن و بسیار با کیفیت (خودشون باز کلی مدل دارن یعنی صرف اولترا استار بودن نیست خودش کلی مدل داره اگزوس هم همینطور)
در مورد دمای مای بوک دقیقا از 8 ترا و بالاتر این مشکل دما هم توی وسترن و هم سیگیت شروع میشه
و بهترین کار شاک کردن و استفاده بصورت اینترنال اونم توی کیسی که بهش فن بزنه و خنک کنه هست
اگر هم اکسترنال قراره باشه من دو تا فن یکی یه سمت دمنده و اون یکی سمت مکنده وصل کردم و مشکلش حل شد
سرعتشم دیگه پایین نمیاد
اون حرفی هم که گفتید تو ردیت بوده اشتباهه
هم نسخه ایر فیلد داره هم هلیوم فیلد
اتفافا اولش ایر فیلداش اومد! بعدش که دماش دید زیاده و ناراضین هلیوم فیلدش که حدود 5 درجه خنک تره رو داد
که از روی جعبه و سریال میشه شناسایی کرد، قبلا جعبه سبز ها ایر فیلد و نارنجی ها هلیوم فیلد بودن، اما بعدش دیگه جعبه سبز جمع شد باید از روی سریال تشخیص داد کدومه
هلیوم فیلد درسته خنک تره اما خدای نکرده چیزیش بشه تعمیرش بسیار سخت تره
اون حرفی هم که گفتید اگه خراب شه غیر قابل بازیابی هست اولا مثلا شما مای بوک 8 گرفتید خرابم بشه برای هاردی که دونیتور هست کافیه دوباره خب یک مای بوک 8 دیگه باشه همه چیش همونه.
جدا از اینکه گفتم هاردای توشون همون قرمز پلاس هستن! پس میشه بردش رو هم از قرمز پلاس برداشت.

Bookmarks