دوستان سلام. من قصد خرید یه هارد ssd دارم (128 گیگ) ممنون میشم یه راهنمایی کنین کدوم مدل رو انتخاب کنم. یه دوستی هم گفت مدل های 128 رده پایین هستن و سرعت و عمر خوبی ندارن درسته این قضیه؟
مادربردم asus b360m-k
کاربر شهرسختافزار
دوستان سلام. من قصد خرید یه هارد ssd دارم (128 گیگ) ممنون میشم یه راهنمایی کنین کدوم مدل رو انتخاب کنم. یه دوستی هم گفت مدل های 128 رده پایین هستن و سرعت و عمر خوبی ندارن درسته این قضیه؟
مادربردم asus b360m-k
آخرین ویرایش توسط Ary_Ary در تاریخ 31-07-19 انجام شده است
|
|
فقط مسئله ظرفیته . اگر 120 یا 128 گیگابایت براتون کفایت میکنه تهیه کنید . خیلی متفاوت نیستند با 240 گیگ از نظر نوع حافظهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ary_Ary برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Ary_Ary (31-07-19)
کاربر شهرسختافزار
سلام من تاپیک جدید نزدم گفتم همینجا بپرسم ، این مدل ssd اوکی هست اس اس دی ای دیتا Ultimate SU650 240GB
بله ssd خوبیه . ولی همیشه تاپیک بزنید برای سوالات خودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط GTA V برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام من یه لپ تاپ مدل ایسوس GL552VW دارم میخوام ssd بگیرم اینو میدونم رابطش M2 هست ولی نمیدونم از نوع nvme هست یا Sata کسی میدونه چحور میشه بفهمم که چی بخرم؟
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط raminvfx1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تاپیک جداگانه ایجاد کنید . باید مطمئن بشید با وارد کردن مدل دقیق در سایت ایسوس از چه پورتی استفاده میکند
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks