سلام خسته نباشید
یه فلش 64gb usb 3 یا 128gb میخوام بخرم
کدوم رو پیشنهاد میدید که از لحاظ سرعت و کیفیت خوب باشه؟
حدود قیمت های 300 تا 450
کاربر شهرسختافزار
سلام خسته نباشید
یه فلش 64gb usb 3 یا 128gb میخوام بخرم
کدوم رو پیشنهاد میدید که از لحاظ سرعت و کیفیت خوب باشه؟
حدود قیمت های 300 تا 450
آخرین ویرایش توسط modiret2 در تاریخ 11-10-21 انجام شده است
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط modiret2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سه مورد معرفی میکنم
سیلیکون پاور BLAZEB10
مدل 128 گیگ هم داره
------------
گزینه بعدی
اپیسر AH333
هم 64 و 128 تو بازار موجوده
و در نهایت
فلش مموری ای دیتا مدل DashDrive UV150
هر سه را شخصا تست کردم و خوب هستند .
کاربر شهرسختافزار
نظرتون در مورد این 2 مدل چی هست:
مشخصات، قیمت و خرید فلش مموری سن دیسک مدل Ultra Fit ظرفیت 128 گیگابایت | دیجیکالا
مشخصات، قیمت و خرید فلش مموری سن دیسک مدل Ultra Fit SDCZ43 USB 3.0 ظرفیت 128 گیگابایت | دیجیکالا
این usb 3.1
مشخصات، قیمت و خرید فلش مموری سن دیسک مدل ULTRA FIT USB 3.1 CZ430 ظرفیت 128 گیگابایت | دیجیکالا
مدیر انجمن سخت افزار
اگر سرعت بلاتر میخواید SAN DISK Ultra Flair بگیرید سرعتش از SP B10 و ADATA UV150 خیلی بالاتره و قیمتش هم ارزون تره.
از ULTRA FIT هم سریع تره.
با 200 تومن میتونید 64 گیگ و با 400 تومن 128 گیگش رو بگیرید.
یعنی 100 هزار تومن ارزون تر از b10
فقط این مدل با گارانتی های متفاوت موجود هست که حتما با گارانتی معتبر تهیه کنید با گارانتی مادام اعمر سازگار و ایران رهجو و smc موجوده.
SP B10 فلش خوبیه اما به نظر من الان با قیمت پایین تر و سرعت دو برابری که سن دیسک میده نمی صرفه خریدش
ای دیتا و سیلیکون پاور گارانتی های خیلی خوبی هم دارند اما سن دیسک هم با گارانتی خوب موجوده.
من خودم هم b10 دارم هم ultra flair.
از جفتشون راضیم اما من b10 رو سالها پیش خریدم که قیمتش خیلی ارزون تر بود و سرعتش نسبت به فلشای اون موقع سریع بود.
الان قطعا ultra flair رو پیشنهاد میدم.
UserBenchmark: SanDisk Ultra Flair vs Silicon Power Blaze B10
آخرین ویرایش توسط XFXForce در تاریخ 12-10-21 انجام شده است
To improve is to change. To perfect is to change often
توی سن دیسک من CZ600 را میپسندم .این هم خوبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط modiret2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فلش مموری سن دیسک مدل ULTRA FIT USB 3.1 CZ430 ظرفیت 128 گیگابایت
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks