سلام دوستان وقت بهخیر
میخواستم 8 گیگ رم دیگه به کامپیوتر اضافه کنم. مشخصات کامپیوتر رو در زیر میتونید ببینید. بودجه هم تا 1 میلیون هست.
چه رمی پیشنهاد میکنید؟
متشکر
CPU.JPGMOTHERB.JPGMEM.JPGSPD.JPG
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان وقت بهخیر
میخواستم 8 گیگ رم دیگه به کامپیوتر اضافه کنم. مشخصات کامپیوتر رو در زیر میتونید ببینید. بودجه هم تا 1 میلیون هست.
چه رمی پیشنهاد میکنید؟
متشکر
CPU.JPGMOTHERB.JPGMEM.JPGSPD.JPG
آخرین ویرایش توسط nader_amiri در تاریخ 22-10-20 انجام شده است
|
|
رم 8 گیگ کینگستون بگیرید با این رم کار میکنه . این رم هم در حال حاضر روی باس 1333 کار میکنه . رم 8 کینگستون با گارانتی معتبر تهیه کنید بدون مشکل با این رم فعلی کار میکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nader_amiri برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ValueRAM DDR3 1600MHz CL11
nader_amiri (26-10-20)
کاربر شهرسختافزار
متشکر از پاسختون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من حواسم نبود و رم رو 1333 ست شده بود. بعد از تغییر، تایمینگ ها به صورت زیر تغییر کرد:
1600.JPG
رمی که شما پیشنهاد دادید یک تایمینگش با رم فعلی فرق داره. مشکلی ایجاد نمیکنه؟
مشخصات رم پیشنهادی شما:
RRAA.JPG
خیر دو رم با هم کار میکنند به شرطی که رم جدید از کینگستون های فیک نباشد . تایمینگ روی 11 ست میشه .به هر حال رم مشابه وجود نداره یا باید رم خود را بفروشید و دو تا رم مشابه بگیرید یا تایمینگ کمی شل میشود و روی 11 ست میشود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nader_amiri برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nader_amiri (26-10-20)
کاربر شهرسختافزار
با سلام دوباره
رم Kingston ValueRAM DDR3 1600MHz CL11 خریداری شد. بعد از چند ساعت تست و بازی، بدون مشکل در حال کار هست.
با تشکر از وقتی که گذاشتید.
خواهش میکنم .تاپیک قفل میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nader_amiri برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks