M3RS4D 50062 (05-10-14)
با سلام خدمت شما دوستان گل. من تازه عضو سایت شدم و همین اول کاری یه سوال دارم!!
راستش میخوام یه هارد اکسترنال بگیرم. با ظرفیت 1 ترا . نهایت هم 280 میتونم هزینه کنم. سرعت و ضد ضربه بودن برام مهمه. سری A سیلیکون پاور رو دیدم اما به شدت گیج شدم!!
ممنون میشم راهنماییم کنین. با توجه به اینکه هاردای اکسترنال مشکلای زیادی دارن یه جور ریسکه همینجوری بری بخری!
تشکر از دوستان عزیز..
M3RS4D 50062 (05-10-14)
|
*MoJtAbA* (05-10-14), Amir.. (05-10-14), haj_farbod (16-10-14), mehrdad_ab (06-10-14)
چطور؟ آخه خیلی چیزه مهمیه.یهو با یه ضربه همه چیز از بین برن... یعنی منظورتون اینه که بازم فایده خاصی نداره؟
میشه لطف کنین لینک این هاردی رو که میگین بدین؟
ممنون
راستش خودم بین این مدلا موندم : A80 A30 A15 .
هارد های وسترن رو هم دیدم. اما تو کامنتا خیلیا گفتن که سوخته یا اطلاعاتشون پاک شده. برای همین دودل شدم.
در کل برند وسترن دیجیتال، همواره پیشرو در صنعت تولید هارددیسک در جهان بوده و همیشه نامبر وان خواهد بود و تا زمانی که تولیدش ادامه داره، سایر برندها در سایه ی این برند قرار خواهند گرفت.
2 روز پیش هارد دیسک اکسترنال 2 ترابایتم که 1700 گیگ داخلش اطلاعات بود، از فاصله ی نیم متری افتاد بر روی سرامیک و چیزیش نشد!!
مدلش Western Digital My Passport Ultra 2TB بوده. 400 قیمت خریده. 420 قیمت فروش.
این هارد دیسک کمی خاصیت ضدضربه داره و به همین علت سرعتش نسبت به مدل المنت از همین برند، کمی کُندتر هست. اما در کل به نظرم بهترین و متعادل ترین انتخاب به شمار میره در بین هارددیسک های موجود در کشور.
*MoJtAbA* (05-10-14), Amir.. (05-10-14), haj_farbod (16-10-14), RAVYY (06-10-14)
کاربر عزیز ,عضویتت رو تبریک میگمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Amir.. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دادا گیج شدی! , چرا ؟
سری Armor سیلیکون خوبه و دارای تست MIL-STD-810G هست.(تستی که توسط ارتش آمریکا برای بررسی سطح استحکام محصولات الکترونیکی در محیطهای خشن اجرا میشه.)
از نظر ریسک هم خوب احتمال هست دیگه, بیوفته از دستت ,ضربه بخوره ,من خودم هادم رو تو جیب پشتی شلوارم میزارم (یه بار اومدم بشینم ,نشستم دیدم انگار زیرم چیزیه بلند شدم دیدم چیزی نیست بعد فهمیدم رد دادم, هارد تو جیبم بوده حواسنم نبوده نشستم روش! )
منم یه هارد 1 ترا ADATA HD 710 داشتم ,البته هنوزم دارم یه بلاهایی سرش اومده که نگو ولی هنوز عین شیر داره کار میکنه
اومدم بزنم به USB اول کابل رو زدم به کامپیوتر بد زدم به هارد ,جرقه زد خفن ,یک بوی سوختنی هم دادم گفتم هاردم نابود شد
بعد از هزار بد بختب تونستم با انبر دست و پیچ گوشتی بهش نفوذ کنم هارد و کشیدم بیرون تست گرفتم سالم بود!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بردم پیش تعمیر کار گفت هاردت سالمه ,فقط بردی که برق و ساتا رو تبدیل به USB میکرده به فنا رفته ,قاب هارد هم که خودم نابودش کردم ,هیچی دیگه گفت یه باکس بخر 40.000 تومن توش بردی که ساتا و برق رو به USB تبدیل میکنه رو داره , برو حالش رو ببر
در ضمن هارد من ADATA HD 710 1TB بود وقتی بازش کردم ,دیدم هاردم برا SAmsung هستش ,باز با این حال الان تو کیسم بستمش ,بدون هیچ مشکلی داره کار میکنه!
کلا هاد های خوب بازار هم ADATA -Silicon Power - Western Digital هستن ,همشونم خوبن و توی یسری چیزا تفاوت دارن ,ولی در مجموع تو یه سطحن.
گزینه هایی هم که میتونی تهیه کنی ایناست
Silicon Power Armor A30 External Hard Drive - 1TB : 260.000
Adata DashDrive Durable HD710 External Hard Drive - 1TB : 278.000
Western Digital My Passport Ultra Portable Hard Drive - 1TB : 230.000
Seagate Backup Plus External Hard Drive - 1TB : 230.000
Silicon Power Diamond D03 Hard Drive - 1TB : 240.000
Silicon Power Stream S03 External Hard Drive - 1TB : 230.000
Silicon Power Armor A15 External Hard Drive - 1TB : 270.000
Silicon Power Armor A60 External Hard Drive - 1TB : 270.000
ولی نظرم رو این 3 تا هستش! (به ترتیب)
Adata DashDrive Durable HD710 External Hard Drive
Silicon Power Armor A60 External Hard Drive
Silicon Power Armor A30 External Hard Drive
Amir.. (05-10-14)
|
منظورتون اینه
Western Digital My Passport Ultra Portable Hard Drive - 1TB - هارد دیسک پرتابل وسترن دیجیتال مای پاسپورت الترا - 1 ترابایت
؟
راستش اول اگه نظرتونو راجع به A80 و A30 بگین ممنون میشم. اگه به نظرتون خوب نیست همین وسترن رو بگیرم. ممنون
واقعا ممنونم داداش.خیلی کامل توضیح دادین. به HD710 زیاد دقت نکرده بودم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم ممنونم ازت.
الان A80 A30 HD710 مد نظرمه. یه نظر نهایی بدین ممنون میشم
A80 که کابلش خیلی کوچیکهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Amir.. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باز A30 بهتره ,ضربه خورشم کمتره.
از هر گوشه ایکه بافته فشار کمتری بهش میخوره
Amir.. (05-10-14), haj_farbod (16-10-14)
A80 اونطور که دیدم 2تا کابل داره. یکیش بلندهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (05-10-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks