اگه مودمتون این قابلیتو داره فراموش نکنین ارزونترین و بهترین گزینه برای کاربری خانگی و معمولی خرید یک هارد یک ترابایت و اتصالش به مودم هست
با سرعت اپلود معمولا افتضاح سرویس دهنده های اینترنت هم خیلی نباید روی این حساب باز کنین و هر چی که توی یک شهر دیگه دانلود کنین حجم اینترنت مصرف میکنه
مگر اینکه شما فیبر نوری داشته باشین و از سرعت های گیگابیتی لذت میبرده باشین که نیاز به قابلیت های پیشرفته سیستم های nas پیداکنین
البته nas ها برای افرادی که حجم خیلی خیلی زیادی اطلاعات رو نگه داری میکنن خیلی هم به صرفه هست ولی اونها فقط توی شبکه های محلی ازش استفاده میکنن
اگه به هر دلیلی سرعت اپلود مناسبی دارین و خیلی از این مزیت استفاده خواهید کرد وسترن ای کلود گزینه خوبی هست
ولی باز هم یک نکته وقتی میرین یک شهر دیگه چرا یه هارد اکسترنال با خودتون نبرین بسیار هم سریع و راحت

Sent from my SM-J700F using Tapatalk
من حجم اطلاعاتم ترابایتیه ولی قرار نیست از همه این اطلاعات در یک زمان واحد استفاده کنم، یعنی نیاز آنچنانی به نقل و انتقال فایل های حجیم ندارم اما اون هارد کلود شده پر از اطلاعات ترابایتیم خواهد شد. ضمنا فقط من قراره ازش استفاده کنم و استفاده شخصی خواهد داشت در نتیجه امنیت هم برام بسیار مهمه.
اما اینکه چرا میرم یه شهر دیگه و هارد اکسترنال رو با خودم نمی برم، دلایل زیادی داره که مهمترینش خطر به سرقت رفتن اون و آسیب دیدن اون هست که همین دو دلیل کافیه که امنیت اطلاعات به خطر بیافته. همونطور که می دونید هاردهای اکسترنال هم اگرچه قابل حمل هستن اما باز هم آسیب پذیرن. و اینکه منم زیاد به سفر می رم.
فقط لطف کنید به من بگید که فرق nas با mycloud چیه؟ ضمن اینکه سرعت آپلود رو می تونم به تناسب نیازم بالا ببرم.