Roham-L (01-09-17)
کاربر شهرسختافزار
با سلام
من نیاز به یه هاردی دارم که بتونم با نصبش در یک مکان خاص و ثابت ، از راه دور، (مثلا از شهرهای دیگه) به اطلاعاتش دسترسی پیدا کنم و بتونم فایل هامو ادیت کنم و استفاده کنم. برای این منظور چه نوع هاردی رو پیشنهاد میدید؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
Roham-L (01-09-17)
|
|
کاربر شهرسختافزار
تا جای ممکن به صرفه ترین و کاربردی ترین راه رو برای حل این مسله می خوام. چون برای استفاده شخصیه این مورد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Roham-L برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما هارد معمولی میخواین خودتون کانفیگش کنین یا از این هارد های کلود میخواین که خودشون نرم افزار دارن
یک راهش استفاده از هارد هایی مثل سری MyCloud وسترت دیجیتال هست که بهتون این امکانات رو میدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omidk96 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راه گرانترش هم استفاده از NAS Enclosure ها هست
هاردهای وسترن ای کلود بهترین راه حلهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omidk96 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
مرسی از دوستان
من یه اکسس پوینت روتر دارم که قابلیت شیر کردن هارد اکسترنال های معمولی رو داره یعنی یه پورت ورودی یو اس بی 3 داره که هارد رو بهش وصل می کنی بعد اونو کلود می کنه. اما حالا می خوام ببینم در قیاس با هاردهای مای کلود این روش چه معایب یا مزیت هایی داره؟
ضمن اینکه فرمودینNAS Enclosure: یکم در مورد این توضیح میدین و مزیت اون نسبت به راههای قبلی چون شنیدم اینا خودشون یه کامپیوترن و سی پی یو و رم و سیستم عامل دارن رو خودشون.
در کل یه مقایسه بین اینا انجام بدین و مزیت ها و معایب هر روش رو بگین ممنون میشم.
1- استفاده از هارد اکسترنال معمولی بوسیله شیر کردن یا کلود کردن به اصطلاح بوسیله روتری با قابلیت کلود کردن هارد
2- هاردهای مای کلود
3- NAS Enclosure
در مورد مای کلود هم به وسترن دیجیتال یه نگاه انداختم ، راهکار جالبیه. اما ظاهرا بعضیا در راه اندازیش به مشکل خورده بودن، در مورد راه اندازی اینم توضیحی میدین؟ بسیار ممنون از همکاری شما عزیزان
آخرین ویرایش توسط omidk96 در تاریخ 01-09-17 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
در مورد مای کلود وسترن هم این نظر وجود داره:
"من در استفاده چند ساله از این دستگاه ها راضی نبودم، با افزایش تعداد فایل ها سرعت دستگاه افت می کنه و به جایی میرسه که اصلا پاسخ نمیده، برای ذخیره تعداد کم فایل های حجیم شاید مناسب باشه ولی اصلا برای تعداد زیاد فایل اصلا جوابگو نیست، من امروز یکی رو باز کردم مستقیم هاردشو وصل کردم به کامپیوتر تا به اطلاعاتم دسترسی داشته باشم. اگه کسی فقط برای ذخیره فیلم ، عکس یا موسیقی میخواد از این دستگاه استفاده کنه بد نیست ولی وقتی تعداد فایلها زیاد بشه اصلا روش نمیشه روش حساب کنید"
نظر شما چیه؟ واقعا همینطوره؟
آخرین ویرایش توسط omidk96 در تاریخ 01-09-17 انجام شده است علت: حذف لینک سایت فروش
لینک سایت های فروش را حذف کنید . همیشه هر محصولی یکسری ناراضی دارد و یکسری هستند به شدت راضی هستند . خیلی از کاربران مشکلات استفاده خودشان را به ناکار آمدی دستگاه نسبت می دهندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omidk96 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
بله فرمایش شما صحیحه، من تو کیفیت بالای محصولات وسترن شک ندارم اما خب با توجه به شرایطی که دارم و نمی خوام همه اطلاعاتی که نیاز دارم رو همیشه همراه خودم ببرم اینور و اونور ( با توجه به تبعاتی که داره) لذا، دنبال این موضوع هستم تا بهترین و به صرفه ترین راهکار رو برای این موضوع پیدا کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد اون نظر هم که نوشتم، بیشتر به این دلیله که این نظر بیاد اینجا و توسط شما عزیزان متخصص بررسی شه تا ببینم چقدر واقعیت می تونه داشته باشه چون ادعای اون عزیز ادعای سبکی نیس و اگه واقعیت داشته باشه ممکنه منو بعد از خرید این محصول بعدها دچار مشکل زیادی کنه که جبرانش برام بسیار سخت باشه.
اگه مودمتون این قابلیتو داره فراموش نکنین ارزونترین و بهترین گزینه برای کاربری خانگی و معمولی خرید یک هارد یک ترابایت و اتصالش به مودم هست
با سرعت اپلود معمولا افتضاح سرویس دهنده های اینترنت هم خیلی نباید روی این حساب باز کنین و هر چی که توی یک شهر دیگه دانلود کنین حجم اینترنت مصرف میکنه
مگر اینکه شما فیبر نوری داشته باشین و از سرعت های گیگابیتی لذت میبرده باشین که نیاز به قابلیت های پیشرفته سیستم های nas پیداکنین
البته nas ها برای افرادی که حجم خیلی خیلی زیادی اطلاعات رو نگه داری میکنن خیلی هم به صرفه هست ولی اونها فقط توی شبکه های محلی ازش استفاده میکنن
اگه به هر دلیلی سرعت اپلود مناسبی دارین و خیلی از این مزیت استفاده خواهید کرد وسترن ای کلود گزینه خوبی هست
ولی باز هم یک نکته وقتی میرین یک شهر دیگه چرا یه هارد اکسترنال با خودتون نبرین بسیار هم سریع و راحت
Sent from my SM-J700F using Tapatalk
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks