اینا امتحان پس داده ان
2ترا
Western Digital Black WD2003FZEX
Seagate Barracuda ST2000DM001
1 ترا
Western Digital Black
Seagate ST1000DM003
western Digital Blue WD10EZEX
سلام
ببخشید بنده قصد دارم یک هارد دیسک اینترنال برای PC تهیه کنم و نیاز به کمی مشاوره هست،
در حال حاضر یه Maxtor 500GB 7200rpm دارم که پر شده و یه SSD 750evo 120GB که ویندوز روش نصبه،
حالا اگه ممکنه 2 تا هارد یک و دو ترابایتی معرفی کنید که با توجه به قیمت از بینشون انتخاب کنم،
مورد استفاده هم بیشتر برای آرشیوه و میخوام مطمئن باشه البته گاهی ممکنه یه بازی حجیم هم روش نصب کنم (با توجه به حجم کم SSD)
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر فعال انجمن سختافزار
اینا امتحان پس داده ان
2ترا
Western Digital Black WD2003FZEX
Seagate Barracuda ST2000DM001
1 ترا
Western Digital Black
Seagate ST1000DM003
western Digital Blue WD10EZEX
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 01-05-17 انجام شده است
مدل های 1 ترا که پیشنهاد دادین همه سرعت 7200 دارن، این در طول عمرشون تاثیر نمیذاره؟ از لحاظ سرو صدا چی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DOOM1987 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسی، پس انگار همین WD Blue WD10EZEX 1TB از بقیه مطمئن تره، فقط از لحاظ طول عمر و سروصدا مشکلی نداره؟ چون نظرات دیجیکالا رو میخوندم هرکی یه چیزی گفته.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
مرسی، من میخوام ویندوزی که روی SSD هست رو هم عوض کنم ولی برای اینکه هارد دومی به مشکل نخوره تصمیم دارم اول کابلشو از مادربرد جدا کنم، بعد SSD رو فرمت کنم و ویندوز جدید رو نصب کنم، در آخر هم دوباره هارد رو متصل کنم، این روش مشکلی نداره؟ یا راه منطقی تری هم هست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فرق زیادی نمیکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط V.W برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
V.W (02-05-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks