سلام و عرض ادب خدمت دوستان
بدنبال یدونه هارد هستم برا سیستم دانلودم
الان توشیبا دارم روش با گارانتی ماتریس ولی 6 ماه نشده هارد مرخص شده
ممنون میشم راهنماییم بفرمایین
1 یا 2 ترا کافیه برام
سپاس
سلام و عرض ادب خدمت دوستان
بدنبال یدونه هارد هستم برا سیستم دانلودم
الان توشیبا دارم روش با گارانتی ماتریس ولی 6 ماه نشده هارد مرخص شده
ممنون میشم راهنماییم بفرمایین
1 یا 2 ترا کافیه برام
سپاس
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام. تو برند سیگیت سری skyHawk و تو برند وسترن دیجیتال سری purple به نظر من خوبه چون برای استفاده 24/7 تو سیستم دوربین های امنیتی طراحی شدن. خودمون اسکای هاک 3ترا برای دوربین رستوران بستیم Dvr توی آشپزخونس به دلایلی یعنی جاش گرمه ولی بیچاره مثل پلنگ داره کار میکنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Optimus Prime برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Main: Asus P6t
CPU: Intel Core i7 920 oc 3.8GHz
VGA: Galax GTX 1060 6GB
Ram: Gskill ripjaws ddr3-1600 cl9 16GB
Cpu Cooler: Green GLACIER 240 EVOPower: Antec-850w
SSD: Samsung 850 pro 256GB
HDD1: WD Green 3 TB
Case: Green Z4 Astiak
Optimus Prime (27-01-19)
کاربر شهرسختافزار
تعصبی رو برند ندارم اما 5 تا هارد سیگیت (3 سال پیش)گرفتم مشکلی نداشتم و راضیم . به هر حال خرابی تو هر کالایی میتونه اتفاق بیفته .وسواس بیش از اندازه هم مشکل ایجاد میکنه . در همین سایت یکی دو روز پیش گزارش خرابی هارد های یک شرکت بزرگ رو گزارش کرده بود اون مطلب رو بخوان .
Optimus Prime (27-01-19)
وسترن بلو گزینه خوبیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Optimus Prime برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Optimus Prime (27-01-19)
وسترن بلو....عالی درجه یک..
فقط از فروشنده ی معتبر و کارنتی معتبر
أَميرِالمُؤْمِنين عليه السلام:لا تَتْرُكُوا الأمْرَ بِالْمَعرُوفِ وَ النَّهىَ عَنِ الْمُنكَرِ فَيُـوَلّى عَلَـيْكُمْ أَشْـرارُكُـمْ ثُمَّ تَدْعُونَ فَلا يُستَجابُ لَكُمْ.
امر به معروف و نهى از منكر را ترك نكنيد زيرا در اين صورت افراد نادرست برشما مسلط مى گردند آنگاه دعا مى كنيد و دعايتان مستجاب نمى شود.
Optimus Prime (27-01-19)
ممنونم از لطف همه عزیزان
وسترن بلو گرفتم گارانتی سازگار 2 ترا 750 تومن
خیلی خیلی ممنونم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
مبارک باشه تاپیک قفل میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Optimus Prime برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Optimus Prime (05-02-19)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks