wd may passport ultra 2tb
با سلام خدمت اساتید خدمتتون عرض کنم که من یه 300 350 تومنی گذاشتم کنار برای هارد اکسترنال البته مجبور شدم چون هارد لب تابم داره پر میشه الانم یه هاردی میخوام راحت و بدون هیچ مشکلی بتونم آرشیو فیلم آهنگ و از این دست فایل ها رو بریزم والا تنوع زیاده منم سردرگم شدم چه هاردی بخرم نظرتون رو در مورد این هاردم میخواستم بدونم
Adata Nobility NH03 USB 3.0 External Hard Drive - 2TB
|
aramrahgozar (31-01-15), M3RS4D 50062 (28-01-15)
امید قیمتش چنده؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
aramrahgozar (31-01-15), green pc (29-01-15)
بهترین گزینه همین مدل امید جان هست. تو انتخابش شک نکنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدThe Best Portable Hard Drive | The Wirecutter
WD My Passport Ultra Review | StorageReview.com - Storage Reviews
Western Digital My Passport Ultra Review
Western Digital My Passport Ultra review - Engadget
Western Digital My Passport Ultra review | Disk Drives (HDD & SSD) Review | TechRadar
Western Digital My Passport Ultra review - Pocket-lint
aramrahgozar (31-01-15), green pc (29-01-15), hamed 111 (12-03-15)
خیلی ممنون مرسی امید جان دیجی کالا گذاشته 390 بگیرم؟؟ بعد یک سری توضیحات میخواستم درمورد کار با هارد اکسترنال چون اصلا نداشتم چجوری فرمت کنم نرم افزارای داخل هارد و سیستم رمزنگاریش و ..... مرسی اگه یه توضیح مختصر بدین
|
aramrahgozar (31-01-15), green pc (29-01-15), M3RS4D 50062 (29-01-15)
البته من یه چیزی بگم شاید به کارتون اومد
اول که گرفتین با فابل سیستمی NTFS فرمت کنید چون, تو فابل سیستمی FAT32 نمیتونید فایلی که بیشتر از 4 گیگ هست رو بریزید.
من خودم خیلی شده بازی های 6 تا 25 گیگی دانلود کردم که چنتا فایل iso چند 4.7 گیگابایتی یا 8.7 گیگابایتی بوده و نمیشده که کپی کنم.
(حالا اگه یوقتم فایل سیستمیه هارد رو رویFAT32 گذاشتید نیازی نیست که کل اطلاعات رو پاک کنید
کافیه با Acronis.True.Image ازش یه بکاپ بگیرید بعد با فابل سیستمی NTFS فرمت کنید و بعد اون بکاپی که گرفتید رو روی هارد Restore کنید )
aramrahgozar (31-01-15), green pc (30-01-15)
مرسی دوست عزیزم بله در جریان هستم با NTFS فرمت میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
aramrahgozar (31-01-15), M3RS4D 50062 (31-01-15)
من 4 تا اکسترنال دارم هیچ کدومشون رو هم نه فرمت کردم و نه پارتیشن بندی.مشکلی هم ندارند.شما هم اگه مثل من رو هارد فقط ارشیو میکنید و نمیخواهید برنامه نصب کنید (روی خود اکسترنال منظورمه) پارتیشن بندی و فرمت نکنید.چون تا اونجایی که من میدونم اکثرا با فرمت ntfs کارخانه فرمت میکنه.
فقط حواست باشه با هارد اکسترنال بخصوص پرتابل هاش باید خیلی مهربون باشی و حتی رو محیطهای نرم مثل کاناپه هم پرتشون نکنی (حتی از فاصله 10 سانتی)
AMD>INTEL (31-01-15), green pc (08-03-15), M3RS4D 50062 (31-01-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks