SajjadKhati (20-04-14)
کاربر شهرسختافزار
با سلام خدمت اساتید محترم
من سیستمم اینجور مشخصاتی داره
Cpu :intel 3570K 3.4Ghz
Motherbord: asus p8z77-v lk
VGA : Sapphire HD 7790 1gig ddr5
Ram: CORSAIR XMS3 4GB DDR3 1600
Power: Green 600A-EU
Hard:Seagate ST3 500 418AS
سوال اول:میخوام هاردمو عوض کنم یک هارد خوب و پر سرعت میخوام برای کپی کردن اطلاعات از قبیل آهنگ و بازی و.... و برای مخصوصا بازی.
1 ترابایت میخوام و حجم بیشتری رو نمیخوام (بودجه تا سقف 400 تومان.)
سوال دوم: میخوام قاب کیس بخرم خودم green x5 رو خیلی قبول دارم و ازش خوشم میاد و همچنین green x6
بین این دو کیس کدوم برای این سیستم و این مشخصات و قدرت پاور بهتره؟
و همچنین اگر بعدا خواستم یک خنک کننده برای سیستمم و سی پی یو بگیرم جا برای انها داشته باشه (در ضمن زیبایی هم خیلی برام مهمه)
ممنون
SajjadKhati (20-04-14)
|
|
ینی تو نباید پشت سرتو یه نگاهی ، چیزی ، بگی دلمون واست تنگ شد ، نشد
ها؟
کجایی گلپسر آخه تو؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی خوشال شدم میبینمت. برامون دعا میکنی دیگه؟
راستی اسمتو فراموش کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ؟؟
راستی بچه ها چطورن؟
این قد ذوق زده شدم که اصل مطلب رو فراموش کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهترین هارد مغناطیسی تو بازار از لحاظ کیفیت Western Digital Black هه که 1 ترا اش حدودا 300 تومنه اما سرعتش چندان فرقی نداره با این هاردی که تو داری. بیشتر از لحاظ دوام فرق داره
اگه سرعت میخای باید بری سمت ssd
کیس هم که ظاهری x5 قشنگ تره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید باطنی x6 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks