سلام
دوست عزیز من عید یک هارد adata 725 2 tra
از دیجیکالا خریدم که یه کیف هم اشانتیون روش دادن .
هارد خوبیه و من ازش راضی ام
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا چند روز دیگه میخوام یه هارد اکسترنال 2 ترا بخرم. انتظار دارم تا چند سال جوابگوی کارم باشه چون ذاتا آدم خرابکاری نیستم
پیشنهاد شما چیه ؟
تعریف وسترن مای پاسپورت رو خیلی شنیدم
سیلیکون پاور هم فیدبک مثبت زیاد داره اما علاوه بر قیمت بالاش گاها بعضیا یه سری مشکلات عجیب غریب هم داشتن
درنهایت ممنون میشم یه کیف مناسب هم واسه هارد بهم پیشنهاد بدین
ارادتمند
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام
دوست عزیز من عید یک هارد adata 725 2 tra
از دیجیکالا خریدم که یه کیف هم اشانتیون روش دادن .
هارد خوبیه و من ازش راضی ام
AMINREZA (02-05-18), Mohammad-RI (02-05-18)
کاربر شهرسختافزار
هیچ وقت به فیدبک و نظرات دیگران توجه نکردم . این دیدگاهها ملاک خرید نیست . چون یکنفر وسترن دیجیتال خریده و هاردش خراب شده دلیل بر بی کیفیت بودن نیست بر عکس اگر هم کسی سر تا پا تعریف کرده دلیل نمیشه که قطعه خراب نشه . با نظر کارشناسان باسواد و اراده خودم از برندهای معتبر قطعات فراوان خریدم . تا به امروز هیچ مشکلی بابت هیچ چیزی نداشتم . به دیدگاه هیچ کس هم توجه نکردم . وقتی کارشناسان برندی رو تایید میکنن تمامه و ارزش خرید داره . چه نظرات منفی باشه چه مثبت . کسانی که به قول شما فیدبک میدن کارشناس نیستن کاربران معمولی هستن که از روی احساس (نه منطق) قضاوت کردن و قضاوتشان درست نیست . اگر کسی از سیلیکون پاور قطعه بخره و از بدبیاریش خراب دربیاد ( به احتمال بسیار اندک) میشه دشمن خونی اون برند و هر جا برسه میگه از این برند چیزی نخرید که آشغاله در صورتی که مطلقا چنین نیست . از اکثر برند های معروف دست کم 5 قطعه گوناگون خریدم ( جمعاً شاید 40 قطعه) . دوباره میگم هیچ مشکلی بابت هیچ چیزی نداشتم . برندهای خریداری شده: گیگابایت ، ایسوس ، ام اس آی ، سیلیکون پاور ، وسترن دیجیتال ، ادیتا ، ترنسند ، سیگیت ، لاجیتک ، گرین ، پایونیر ، میکرو لب ، کریتیو ، دی لینک ، تی پی لینک و . . .
هارد فقط وسترن دیجیت
کاربر شهرسختافزار
همین نوشته رو نگاه کن . اگر ازش بپرسی چرا فقط وسترن دیجیتال مطمئن باش میمونه چی بگه . احتمالاً تو عمرش یه دونه هارد از این برند خریده به هر دلیلی ازش خوشش آمده (مثلاً رنگ خوشگل هارد دیسک). حالا هر جا برسه میگه فقط وسترن دیجیتال . نظر کارشناسی نیست .آحساسی هست و ارزش نداره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omid2ss برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMINREZA (02-05-18)
کاربر شهرسختافزار
فرمایش کاملا متین
به شخصه بعنوان فروشنده ، هاردهای وسترن، آمار خرابیشون متوسط به بالا هستش ، ای دیتا هم هارد خودم nh13 بود قسمت سوکتش خراب شده بود لقی داشت ک گارانتی تعویضش کرد ! الانم هم adata720 دارم ولی الان خیلی گرون شده !!
سیلیکون پاور هم هاردهای خوبی داره ! ولی مزیت ای دیتا گارانتی 3 ساله اش هس و پشتیبانی خوب شرکتش ! فقط هارد نباید ضربه بخوره !!
|
|
کاربر شهرسختافزار
مرسی از دوستانی که نظر دادن
والا خودمم ذهنیت خوبی نسبت به WD دارم چون حدود 7 سال پیش یه 500 گیگ واسه یکی از دوستام خریدم هنوز که هنوزه بدون مشکل داره کار میکنه
ای دیتا و سیلیکون پاور هم انصافا چیزای خوبی دارن ولی قیمتاشون فضاییه
حالا بازم ممنون میشم دوستان دیگه هم نظرشون رو بدن
Speed Racer (05-05-18)
عجب...........................
اقای کارشناس بلفطره و مهندس حاذق و عالم کل عالم و استاد کلام و سازنده ی هاردهای دنیا و ............
کجا بودی عمو؟ نبودی؟
کاربر شهرسختافزار
آقا امید عزیز خوشحال میشم نظر شما رو هم در رابطه با این انتخاب بدونم
@AMD>INTEL
کاربر شهرسختافزار
سلام من 1 ماه تحقیق کردم بهترین موردی که می توانی بخری
hm900 adata
هارد اداپتوری است و اگر می خواهید هارد خراب نشه
ضد شوک - با قابلبت رمز گذاری - دارای چراغ led - بهترین گارانتی هم داره 3 سال + 1 سال بک اپ رایگان
از دیجی کالا اینا نگیر که حداقل 30 ت گرون تره
از پاساژ های بالاتر از پاساژ رضا بگیر اسمشو یادم رفت
من شانس اوردم قبل گرون شدن دلار خریدم شد 350 ت ! الان فکر کنم شده 470 اینا ! :دی
الان که فکر می کنم میبینم اگر 4 ترا رو گرفته بودم بهتر بود
AMINREZA (05-05-18), Mohammad-RI (05-05-18)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks