همون وسترن گرین برای کار شما مناسب هست . ولی پیشنهاد میکنم هارد اکسترنال my book بگیرید .
سلام دوستان
من یک عدد هارد سه ترابایت میخواستم بگیرم برای آرشیو اطلاعات احتمالا هم میزارمش داخل قاب که هم برای لپ تاپ باشه و هم کامپیوتر
در مورد حجم هارد نسبت به قیمت دیدم 3 ترابایت ارزش بیشتری داره نسبت به حجم های دیگه
در مورد مارک هم نظرم روی وسترن گرین بود که خواستم یک مشورتی هم با دوستان بکنم که 3 ترابایت گرین خرابی داشته یا نه
با سپاس
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
amirpcp30 (05-01-15), M3RS4D 50062 (04-01-15), mehrdad_ab (04-01-15)
سلام
ممنون
میشه دلیل ارجحیت این مدل با گرین رو هم بفرمایید؟
با سپاس
ارجحیت وسترن گرین به خاطر این هست که برای آرشیو اطلاعات طراحی ساخته شده است . به دلیل تکنولوژی های مدیریت انرژی باعث طول عمر این درایو و اطلاعات شما میشود .
amirpcp30 (05-01-15)
سلام
بازم ممنون دوست عزیز
منظورم مقایسه mybook با گرین هستش-حدس من این هستش که mybook هم از همون سری گرین استفاده کرده باشه - اینکه فرمودید پیشنهادتون mybook هستش رو سوال داشتم که چه تفاوتی دارند
با سپاس
چون گفتید میخواهید داخل باکس استفاده کنید . به خاطر همین my book رو پیشنهاد دادم که دارای باکس استاندارد وسترن هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amirpcp30 (05-01-15)
|
ممنون
شنیدم که باکس های وسترن اگه هارد دیگه ای داخلشون بزاریم باید فرمت شه برای رمزگذاری این مدل هم همینطور هستش؟
سپاس
باکس خالی وسترن در بازار موجود نیست که بخواهید هارد دیگه ای داخلش نصب کنید . معمولا برد مبدل دارای چیپ انکریپشن هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amirpcp30 (05-01-15)
ممنون منظورم همین مدلها بود که هاردشو برداریم بزاریم روی سیستم و یک هارد دیگه بزاریم داخلش
بازم ممنون
با سپاس
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks