سلام دوست عزیز .
من به شما مدل Silicon Power B10 16GB USB3.0 رو پیشنهاد می کنم .
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان میخواستم ی فلش پرسرعت 16گیگ تا حول و حوش 50تومن بخرم ک بین این 3 مدل موندم(البته تا حدودی سرعت رایت برام مهم تره)1.patriot xporter boost 16gb2.patriot rage 16gb3.patriot supersonic boost usb3البته میدونم آخری usb3 هست ولی نمیدونم سرعت read &write ش روی usb2 چنده چون مین بوردم usb2 ساپورت میکنه و شاید حالا حالاها نتونم usb3 دارشو بخرم.راستی اگه مدل دیگه ای هم میشناسین معرفی کنین خیلى ممنون.
|
|
سلام دوست عزیز .
من به شما مدل Silicon Power B10 16GB USB3.0 رو پیشنهاد می کنم .
It's Better To Die On Your FEET Than To Live On Your KNEES
کاربر شهرسختافزار
ممنون بابت پاسخ ولی شنیدم این مدل خیلی داغ میکنه،و فک کنم رو usb2 زیاد سرعتش خوب نباشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط The-Joker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب فرضا داغ بکنه مگه قراره تو دستتون بگیرید باهاش کار کنید !
Fastest in Iran
sevenkel (28-12-12)
کاربر شهرسختافزار
هر مارکی دوس داری بخر غیراز این ها adata-Silicon Power-Apacer-OCZ-Team اینها همه اشغال هستن
مارک خوب میخاد tdk-sony-hp-kingmax ya ston-Transecendالبته فول اسپید بخرید
sevenkel (28-12-12)
کاربر شهرسختافزار
ن خب،ولی داغ شدن زیاد عمر دستگاه رو کم میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Pami برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوستان در کل ب نظرتون با توجه ب اینکه فعلا مادربوردم usb2 ساپورت میکنه فلش usb2 بخرم یا 3؟
کاربر شهرسختافزار
البته از این لحاظ میگم ک شاید فلش usb3 وقتی ب پورت usb2 وصل بشه سرعتش(رایت)کمتر از ی فلش usb2 بشه(مثلا پاتریوت سوپرسونیک usb 3 وقتی ب پورت usb 2 وصل میشه سرعت رایتش فک کنم حدود 16باشه ولی مدل ریج usb 2 حدود 27!)
هر قطعه الکترونیکی یه محدوده فعالیت دما دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sevenkel برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حافظه های NAND اگه یادم باشه بین -5 تا 60 درجه سلسیوس میتونن عادی کار کنن
دمای اون فلش هم مطلقا به بالاتر از این مقدار نمیرسه
Fastest in Iran
The-Joker (28-12-12)
سلام دوست عزیز .
فلش مورد نظر درسته usb3.0 هستش اما شما اگر به پرت usb 2.0 وصلش کنی ، سرعتش نسبت به فلش usb 2.0 بیشتر هستش ، من خودم امتحان کردم ، در ضمن فلش مورد نظر که در پست 2 گفتم خیلی اونجور که شما فکر می کنید داغ نمی کنه .
It's Better To Die On Your FEET Than To Live On Your KNEES
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks