برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بسیار سپاسگرازم از توضیحات کاملتون
من از بنچمارک های موجود در اینترنت دیدم که دقیقا درست میفرمایید از اونجایی که گاهی اطلاعات دقیق رم رو نمی نویسن و فقط مقایسه میکنن این برداشت اشتباه از طرف من به وجود اومده
طبق نظر شما تصمیم گرفتم رم قبلی رو بفروشم و یک دوال 32 تهیه کنم. امروز هم رم Corsair Vengeance RGB RT ( 16G*2 -3600MHZ - CL18) رو خریدم و دلیل اینکه مدل RGB PRO رو نخریدم این بود که خوندم این مدل خنک تر کار میکنه واگر روزی بخوای اورکلاک کنی بهتر عمل میکنه البته 200 تومن هم گرون تر بود
اینم بگم که بعضی ها نوشتن این رم برای AMD طراحی شده ولی من برای سیستم خودم که Intel هست هم مشکلی باهاش نداشتم و بنظرم سرعت سیستم مخصوصا در موقع لودینگ ویندوز سریعتر از رم قبلی شده
بنظرتون رم خوبی رو انتخاب کردم یا باید از همون سری pro برمیداشتم ؟ ( البته حتما میخواستم از برند کورسیر خریداری کنم و با بودجه کمتر از 4 میلیون )
What diffrence of Vengeance RGB RT, RS, PRO and Dominator Platinum? - Build Hardware - Corsair Community

Bookmarks