اقا مرسی بابت پاسخگوییبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Speed Racer برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه تهران نیستم و در کل قصدم اینه که اینترنتی بگیرم
دیشب من یه نگاهی انداختم به گوگل تهش اینو فهمیدم که انگار رم با تاخیر و سرعت و فرکانس بالاتر هم بگیری در نهایت میاد و اون تاخیر و سرعت رم پایین تر رو اتوماتیک انتخاب میکنه که مشکلی پیش نیاد البته نمیدونم چقدر این درسته یا درست نیست و اصلا به ریسکش می ارزه یا نه
یه چیز دیگه اونم اینکه cpu من داخل سایت intel نوشته تا 2133mh رو ساپورت می کنه ولی من xmp رو فعال کردم تا 2800 هم رسید که تو عکس مشخصه حالا نمیدونم فرکانس بالاتر برای این Cpu داستان میشه برام یا نه
مشکل هزینه شم هست دیگه خودمم به این نتیجه رسیدم که همون 32 گیگ فعلا کافیه من میخواستم ماشین مجازی و سرور اینا رو راحت تر بالا بیارم که فکر کنم با همون 32 گیگ هم یه کاریش میشه کرد
بنظرت بجای فروش رم بیام دو تا 8 گیگ با فرکانس 3200 رو که گفتی بگیرم بندازم کنارش که کلا بشه 32 گیگ بهتر نیست؟ چون دیگه تو این اوضاع اصلا نمیشه ادم هزینه زیادی کنه که, (فکر کنم من با پول دو تا رم 16 گیگ الان اون زمان کل سیستم و مانیتور و اینارو جمع کرده بودمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
این سیستم هم بعدا احتمالا اگه بشه عوضش میکنم کلا
الان یه مدل از همین Gskill با فرکانس 3200 و تاخیر CL16 پیدا کردم که دو تا ماژول 8 گیگ, حالا نمیدونم بگیرم اینو یا نه
استاد امیر حسین XFXForce رو چطور میشه باهاش ارتباط گرفت؟

Bookmarks