سلام این مدل فکر میکنم مناسب شما باشه دو درگاه داره
SanDisk Ultra Dual Drive M3.0 Flash Memory 64GB
https://www.sandisk.com/home/mobile-...-drive-usb-m-3
سلام.
یه فلش مموری usb میخام بگیرم با ظرفیت 64gb به بالا. یه مبدل otg به usb هم می خام بگیرم که به گوشیم هم بتونم وصلش کنم و به عنوان حافظه استوریج گوشی هم ازش استفاده کنم.
نظر خودم روی SILICON POWER blaze b10 مدل 64 گیگ هست.
نظر شما چیه؟ گزینه بهتری در محدوده قیمت 200 تومن سراغ ندارید؟
سپاس
|
|
سلام این مدل فکر میکنم مناسب شما باشه دو درگاه داره
SanDisk Ultra Dual Drive M3.0 Flash Memory 64GB
https://www.sandisk.com/home/mobile-...-drive-usb-m-3
shapoor pouladin (05-04-19)
از نظر راندمان بهتر از سیلیکون پاور هست. ولی به نظر شما بدنه اش ضعیف نیست؟ و زود نمیشکنه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آیا سیلیکون پاورSILICON POWER blaze b10 با کمک تبدیل usb به otg به گوشی اندرویدی وصل نمیشه؟گارانتی های معتبر سیلیکون پاور و سن دیسک چی هستن؟
سپاس
بدنه ضعیف نیست . میل خودتون هست Blaxe b10 هم مدل مناسبیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shapoor pouladin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
shapoor pouladin (06-04-19)
ایران رهجو گارانتی خوبی داره؟ برای سن دیسک
بله باید چک کنید با فروشندهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shapoor pouladin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
shapoor pouladin (06-04-19)
|
|
SanDisk Ultra Dual Drive M3.0 Flash Memory 128GB رو سرچ کردم. کسانی که خریداری کردن ، به داغ شدن بیش از حد این مموری اشاره کردن. به نظر شما این داغ شدن مشکلی ایجاد نمی کنه؟
ضمنا کمی بودجه رو بالا بردم، تا 300 تومن، برای فلش با ظرفیت 128 گیگ. پیشنهاد بهتری هم دارید. اگه یه 64 گیگ با کیفیت هم باشه خوبه. من یه ترنسند 4 گیگ دارم که 10 ساله دارمش و عالیه. مخصوصا استایل مموری و استحکامش. تو این مدت شاید 6 یا 7 فلش سوزوندم ولی این هنوز داره کار میکنه. حالا هم یه چیزی تو این مایه ها می خام.
سپاس.
عرض کردم هر دو مورد تایید من هستند .باز هر کدوم که خواستید تهیه کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shapoor pouladin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
shapoor pouladin (07-04-19)
سلام. ببخشید نظرتون در مورد این مدل چیه ؟
samsung bar plus muf-32be flash memory 128gb
سپاس فراوان.
شناختی از این محصول ندارم . نمیتونم تایید یا کامنتی بدم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shapoor pouladin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
shapoor pouladin (08-04-19)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks