با cpu-z شات بگیرید قسمت memory-spd
کاربر شهرسختافزار
با سلام
روی سیستمم 6 گیگ رم دوال چنل دارم (asus k46cb)
میخوام رم اضافه کنم ..چه ضرفیت و سرعتی باید انتخاب کنم که همخونی داشته باشه و مشکل ایجاد نشه؟باید از برند خاصی باشه؟
این عکس هم مشخصات رمم هستش:Screenshot (54).jpg
با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
DOOM999 (08-02-17), tl3sc@wimsg.com (08-02-17)
کاربر شهرسختافزار
این قسمت منظورتونه؟ Untitled.jpg
پیداش کردم.2.jpg
عکس قبلی اسلات ۱ بود .. این عکس اسلات ۳ : 3.jpg
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 08-02-17 انجام شده است
اون اسلاتی که 2 گیگ هست را با یک رم 4 گیگ مشابه عوض کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tl3sc@wimsg.com برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید ddr3-1600 با ولتاژ 1.5 باشه .
کاربر شهرسختافزار
ممنون ..اسلات خالی داره هنوز ..نمیشه به همینا اضافه کنم ؟ و دوگیگ رو بر ندارم؟ ...ترجیحم اینه که هشت گیگ اضافه کنم.
دو اسلات باید داشته باشد . سه تا اسلات نداره این دستگاهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tl3sc@wimsg.com برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
درسته..امکان اینکه دو گیگ رو بردارم جاش ۸ بزارم هست(یعنی یک چهار یک هشت کنارهم که بعد ها برای تغییر بتونم چهار رو با یه هشت دیگه عوض کنم) ؟ رم ۸ گبگ پیشنهادی شما(برند و ...) چیه؟
با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هاینیسکس و سامسونگ . دو تا 8 بگیرید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tl3sc@wimsg.com برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میتونی از iRANFSO بخری رم رو . بری پیششون بهت رمی که مناسب سیستمت باشه میده .
tl3sc@wimsg.com (08-02-17)
کاربر شهرسختافزار
با توجه به محدودیت بودجه ای که دارم این رم رو بگیرم خوبه : Apacer CL11 12800 DDR3L 1600MHz Notebook Memory - 8GB
یا اختلاف کارکردش با برند هایی که گفتید خیلی زیاده ؟
و اینکه DDR3L بودنش مشکلی نیست برای لپتاپ من که الان رم DDR3 رووش نصبه؟
با تشکر
صد در صد DDR3L بودنش مشکل ایجاد میکنه . چون DDR3L رم های LOW Voltage هستند . کنار رم های ddr3 کار نمیکند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tl3sc@wimsg.com برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
tl3sc@wimsg.com (12-02-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks