قیمتش خوبه . ارزش داره
کاربر شهرسختافزار
درود، یکی از دوستان یک ssd داره 120 گیگ بدون گارانتی و بدون جعبه میخواد بفروشه 180 تومن، به نظر شما بخرمش ؟
اینم عکس هایی که برام فرستاده:
http://s8.picofile.com/file/83360468..._11_Pro_LI.jpg
http://s9.picofile.com/file/83360468..._LI0000000.jpg
ببخشید کیفیت عکس ها بده، اومدم حجمشو بیارم پایین اینطوری شد.
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
|
|
DOOM999 (02-09-18), Mehrdad.A 88 (01-09-18)
کاربر شهرسختافزار
خوبه، میخوام بزارم روی لپ تاپ، البته اگر نشد میفروشمش.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Mehrdad.A 88 در تاریخ 01-09-18 انجام شده است
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
کاربر شهرسختافزار
دوستان من بین خرید سامسونگ evo 860 250 GB و ترنسند ssd370s 256GB تردید دارم.طول عمر و پایداری برام اولویت هست.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
میگند سامسونگ 3-bit mlc یعنی همون tlc
سلام دوستان یه مکبوک پرو 13 اینچی دارم که حدود 2 سالی میشه دارم ، مدل 2015 ، اون موقع که خریدم ، حافظه 128 گیگ برام کافی بود ، ولی الان فضا کم میارم ، میخواستم یه دونه اس اس دی بگیرم
برند سامسونگ خیلی خوبه ولی گرون ، از طرفی برند های دیگه رو زیاد مطمئنم نیستم از نظر تولید گرما و شرایط کاری با مقایسه به حافظه ای اصلی مال خود شرکت روش هست
من مدنظر حافظه 500 گیگایایت به بالاهست 500-512 گیگابایت
اگه میشه یه مشاوره تخصصی بهم بدین
نمیخوام سرعتش کم بشه یا دستگاه خیلی گرم کنه و مصرف باتریش بالاتر بره
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Farc0da3lx برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ADATA SU850 رو پیشنهاد میکنم .
|
|
استاد فک کنم پورت اتصال M2 باشه ، این SSD اصلا داخل شاسی لپتاپ نمیخوره هابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من بین
Adata SX6000 , Samsung Evo 970 موندم
اگر M.2 هست . بدون شک سامسونگ 970 EVOبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Farc0da3lx برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks