مبارکتون باشه،برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMINREZA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب حدسم درست بود، چون من خودم همین مدل اما 2 تراش رو دارم و تست گرفتم تو حالت پیک حتی سریعتر از عدد اعلامیش بود، یعنی خوندن ترتیبی که Up to 3300 نوشته رو من 3500 گرفتم و نوشتن ترتیبی که up to 3000 رو هم 3200 (سرعتای اعلامی 2 ترابایتیش رو نوشتم چون 512ش پایینتره)
و میدونستم تو 500 گیگ کمتر میشه اما اینکه دیدم سرعت خوندن و نوشتن ترتیبی و رندوم یه جورایی انگار گلوگاه دارن که نمیذاره سریعتر باشن و مقدارش نزدیک به عدد PCI-E GEN 3 X2 بود
که تو پیام بالام نوشتم احتمالا M.2ش X2 باشه.
تو عکس Crystal Disk info قسمت Transfer Mode رو نگاه کنید. زدن:
PCIe 3.0 x2 / PCIe 3.0 x4
از چپ به راست اولی تعداد و جنریشن lane های PCIe اسلات M.2 مادربردi و چیزی که الان داره کار میکنه یعنی x2
دومی تعداد و جنریشن lane های PCIe خود ssd خریداری شده ست که X4 هست Gen3
پس عملا این سرعت کمتر که میگید به خاطر گلوگاه اسلاتش هست.
PCIe Gen 3 X4 سرعتش 32Gbps هست که تقسیم برا 8 میشه 4 گیگابایت بر ثانیه که البته این ماکسیمم سرعت هست وگرنه در عمل بیشترین سرعت 3500 مگ هست (برای همینم سریعترین اس اس دی های جن 3 حتی جن 4 اگه از بایوس روی جن 3 ست شه 4 گیگ نمیده (با اینکه تو حالت جن 4 ممکنه تا بالای 7 گیگ هم سرعت داشته باشه مثل 990 پرو، همونطور که تو GEN 4 X4 هم 8 گیگ نمیبینیم و سریعترین 7.300 هست.
حالا این 3.5 رو تقسیم 2 باید بکنیم چون X2 هست که میشه 1.750 تقریبا سرعتی که دارید میگیرید.
اس اس دی کاملا درست و سالمه و صرفا محدودیت برد باعثش شده. البته اضافه کنم خود اینکه این لپ تاپ از M.2 NVMe پشتیبانی میکنه خودش مزیت هست
چون چن تا از مشتریام لپ تاپ های ایسوس و ام اس آی تو همین کانفیگ برام آوردن و کلا m.2 نداشتن
خودم ایسر مشابه اما 575ش رو داشتم با همین کانفیگ ، اون m.2 داشت اما از nvme پشتیبانی نمیکرد و m.2 sata روش انداختم.

Bookmarks