سلام
این سوالات بدون مطرح کردن مدل دستگاه یعنی روی هوا نظر دادن . به شخصه من چنین کاری نمیکنم
سلام
من میخوام اگر بشه درایو نوری لپتاپم رو خارج کنم و بجاش یه SSD بذارم، در این رابطه چندتا سوال وجود داره که ممنون میشم راهنمایی کنید،
1- چه مارکی و چه مدلی بهتره؟ الان با قیمت زیر 500 تومن توی دیجیکالا WD 81/اس-اس-دی-اینترنال-وسترن-دیجیتال-مدل-green-pc-wds120g2g0a-ظرفیت-120-گیگابایت"] WDS120G2G0A[/URL] بهمراه چند مدل Apacer و Silicon Power و Kingstar و Kingmax و Lenovo موجوده که نمیدونم کدوم میتونه بهتر باشه.
2- یک مدل Plextor افظه-ssd-پلکستور-مدل-s2-m2-2280-ظرفیت-128گیگابایت"]S2 M.2 2280[/URL] هم وجود داره که گویا از نوع M2 عه و M2 بهتره. این خوبه به نظرتون؟
3- اگر مدل M2 بگیرم، میشه درایو نوری رو هم خارج نکرد و نگه داشت؟ (چون به نظر اندازه کوچک تری دارن)
4- یک مدل Caddy خوب و ارزون هم معرفی کنید.
5- من دو سال پیش برای PC یه مدل Samsung 750 evo 120 GB گرفتم که ازش راضی ام ولی الان هیچ جا موجود نداره، مدل هایی که الان تو بازار هست از لحاظ کیفیتی نسبت به اون سامسونگه در چه حد اند؟
با سپاس فراوان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 05-02-19 انجام شده است
|
|
V.W (28-12-18)
بله ممنون، فکر نمیکردم مدل دستگاه مهم باشه. مدل لپتاپ HP Probook 450 G0 هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل دستگاه بسیار مهمه مثل اینکه بخواهید لوازم یدکی بخرید و بگید هر قطعه یدکی بهش میخوره
1-ssd wd green را توصیه میکنم بسیار خوب جواب داده روی دستگاهی که بستم
2-دستگاه شما m.2 نمیخوره
3-رجوع شد به 2
4-برند زیکو بسیار مناسب هست
9.5 Sata باید تهیه کنید
V.W (31-12-18)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید چندتا سوال دیگه داشتم
- بین برند HDD Caddy و Zico کدوم بهتره به نظرتون؟
- معمولا SSD رو میذارن داخل Caddy یا هارد قدیمی رو؟ کدوم حالت بهتره؟
- هاردی که توی Caddy قرار میگیره رو میشه هر وقت لازم نداشتیم خارج کنیم تا لپتاپ سبک تر بشه؟
- نصب کردن SSD و راه اندازی رو خودم انجام بدم بهتره یا ببرم بیرون؟
با تشکر
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط V.W برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1-زیکو
2-هارد قرار داده میشه
3-بستگی به مدل دستگاه داره بعضی از مدل ها سریع باز میشن
4-بستگی به خودتون داره میتونید یا نه
V.W (09-01-19)
|
|
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید دلیل اینکه SSD رو میذارن جای هارد اصلی چیه؟ بهتر نیست هارد قدیمی رو بذاریم سر جاش بمونه؟ (از لحاظ اینکه شاید اونجا محکم تر باشه و هارد هم به ضربه حساسه)
والا توصیه شده SSD بیاد جای هارد . چون مبدل هر چی باشه باز هم مبدله و ممکنه سرعت رو کاهش بدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط V.W برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
V.W (09-01-19)
سلام
من قطعات رو خریدم (WD Green 120 GB + Caddy Zico) و الان میخوام نصب کنم. به نظرم مطمئن ترین روش برای اینکه اطلاعات هارد فعلی از بین نره اینه که اول SSD رو جای هارد بذارم و ویندوز رو نصب کنم و مطمئن بشم که ویندوز اوکیه و بعد هارد قدیمی رو بهمراه Caddy نصب کنم. اینجوری اگه توی روند نصب ویندوز هم مشکلی پیش بیاد جای هارد اصلی امنه و مشکلی پیش نمیاد. به نظرتون همین روشو برم جلو خوبه؟ نکته خاصی نداره؟ بعد از نصب ویندوز Caddy رو که بزنم خود ویندوز درایو ها رو میشناسه و میاره یه جا دیگه؟
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
منم همین کارو کردم، حله.
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
V.W (03-02-19)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks