برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه ظاهرا لپتاپم 2 تا اسلات 4 گیگ داره که فقط یکیش در دسترس کاربره...یعنی ماکزیمم رمم میشه 12 گیگ
همون evo 500 گیگ رو سفارش دادم...
حالا سوال بعدیم اینه چجوری پارتیشن بندیش کنم ؟
منظورم اینه بهترین روشش به چه صورته ؟
یه درایو فقط ؟ یا 2 تا یا 3 تا یا ...؟ بعد gpt و mbr ش رو چجوری انتخاب کنم ؟
ضمن اینکه هارد لپتاپم میخام بزنم به باکس و استفاده کنم (در صورت نیاز) یعنی قصد خرید caddy ندارم..
در اینصورت رو ssd که ویندور نضب کنم و هاردمو با باکس usb وضل کنم راحت میشناسه ؟ کار خاصی لازم نی ؟ فقط به فایل های درایو c دسترسی ندارم درسته ؟تو دسترسی ب بقیه درایوها که مشکلی نیست؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
مرسی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sfmth برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واسه تمارین مجازی سازی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arlox برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنونم از دیجیکالا سفارش دادم
دقیقابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arshan935 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اره همون evo رو از دیجی سفارش دادم
چرا سرعت پایین میاد ؟
اگه زیاد write هم نکنی پایین میاد؟

Bookmarks