بعید میدونم هارد 1 ترا 7200 تو بازار ایران پیدا کنید . بهتره با همین HDD CADDY استفاده کنید .
Samsung 850 EVO 250GB
قیمت 350
سلام دوستان
میخواستم یه مشاوره بگیرم ببینم قیمت ها چطوریه
SSD رو برای لپ تاپ میخوام و اگر بخوام روی لپ تاپ بذارم قصد دارم از HDDCaddy استفاده کنم. اگرم بخوام همون رو روی سیستم بذارم (که فکر نکنم پاورم بکشه و اصلا تو کیسم جا بشه دیگه :دی) که میذارم دیگه! در واقع بشه برای هر دو استفاده کرد چون فکر نمیکنم فرقی کنه! فرق میکنه؟
بودجه هم حدودا 300 تا 400 تومن در نظر دارم یه سری قطعات دارم اگر خوب فروش بره همین حدودا احتمالا میخوام یه SSD خریداری کنم.
همینطور لپتاپ یه هارد 2 ترابایت با سرعت 5400 داره میخواستم بدونم میشه این هارد رو با یه هارد 1 ترابایت 7200 تعویض کنم؟ اصلا اختلاف سرعتشون چه مقدار هست؟ قیمتا چطوری هست مربوط به این هارد ها؟ با هارد 2 ترا 7200 بخوام تعویض کنم چقد باید سر بدم؟
مدل لپتاپ Asus N551JX هست.
مدل مادربورد سیستمم هم Asus Z87-C هست! ممنون از راهنمایی :)
|
ardj75 (16-02-16)
آها پس بیخیال اون هارد بشم؟ البته هارد لپتاپ بابام مثلا 1 ترا 7200 هست! میتونم با اون عوض کنم؟ اونم مدل لپتاپش ایسوس هست از سری جدید های N هست دقیقا مدلشو یادم نمیاد!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسی بابت اس اس دی! سامسونگ دوست دارم :دی
بعد یه سوال یه مقدار بی ربط به این موضوع! یه سری قطعه قدیمی دارم از کجا میتونم قیمت هاشونو برای فروش ببینم که اقدام به فروش کنم؟
ardj75 (16-02-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدIntel(R) Core(TM) i5 CPU 750 @ 2.67GHzکه سوکتش هم 1156 هست.
MB : Gigabyte Technology Co., Ltd. P55-USB3
یه مانیتور سامسونگ LCD هم دارم که 19 اینچ هست و قدیمی هست مدلش! این فکر میکنم باشه : Samsung SyncMaster T1900
رم هم 4 تا 2 گیگ با فرکانس 1333 دارم که برند های متفاوتی هستند ولی قیمت اونارو دارم تقریبا! قیمت اون 2 تا قطعه بالای رو میخوام.
در ضمن ممنون میشم بگین میشه هارد دو لپتاپ رو با هم عوض کرد؟ یا حتی SSD اونو بردارم؟ چون این کانفیگش بیشتر بدرد من میخوره اون مدلی برای هارد ها
آخرین ویرایش توسط ardj75 در تاریخ 16-02-16 انجام شده است
cpu 300برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ardj75 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
main 190
------
مونیتور 150
28 *4
بلهع میشه عوض کرد فقط احتمالا باید ویندوز نصب کنی .
ardj75 (16-02-16)
|
ویندوز که بله ولی فکر میکنم گارانتی هم باطل میشه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه پاور 450 وات هم دارم که یادم نبود بگم فکر میکنم برند Ethermax باشه یا یه همچین چیزی...! حدودا 100 تومن میشه قیمتش؟
--------برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ardj75 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
80
ardj75 (16-02-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks