سلام روی سیستم شما کار میکند فقط روی gen 3 کار میکند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MOSTAPHA_VIP برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام روی سیستم شما کار میکند فقط روی gen 3 کار میکند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MOSTAPHA_VIP برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
lii (21-05-24), MOSTAPHA_VIP (22-05-24)
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدسلام مجدد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون میشم اگه واستون مقدوره به این 2 سوالمم جواب بدین.
(1)
MSI SPATIUM M460 M.2 2280 2TB PCIe Gen 4.0x4
ارزش خرید بیشتری نسبت به
Samsung 970 EVO Plus 2TB PCIe Gen 3.0x4
داره؟
(2) ایا تو همین رنج قیمت تا 8 تومن گزینه ی بهتری هم واسه ظرفیت 2 ترا وجود داره؟
✅CPU => Intel® Core™ i5 10400 @ 2.90GHz
✅MoB => Asus Tuf Gaming Z490-Plus Wi-Fi
✅PSU => GREEN GP650A-UK PLUS
✅RAM => Crucial Ballistix RGB 16GB 8GB×2 DDR4 3200MHz CL16
✅Cooler=> Cooler Master MasterLiquid ML360R
✅SSD => Samsung 860 Evo 250GB
✅Case=> GREEN Z5 SURENA RGB Mid Tower
HDD => Seagate Barracuda 4TB
GPU => ASUS TUF-GTX1660 SUPER-O6G
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MOSTAPHA_VIP برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انتخاب من برای سیستمی که خودم استفاده کنم spatium m460 خواهد بود . به نظرم اس اس دی 970 دیگر ارزش خرید ندارد . فکر میکنم فقط توی بازار ما هنوز طرفدار داره
اسپتیوم m460 گزینه بسیار خوبیه . گارانتی 50 ماهه ماتریس و کنترل فیزن و ناندهای میکرون هم هست و این که شما اس اس دی تایوانی خرید میکنید .
MOSTAPHA_VIP (25-05-24)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks