کاربر شهرسختافزار
با درود
یک هارد Corsair Force 3 90GB دارم اما سرعتش اصلا اون چیزی نیست که توی مشخصاتش نوشته ( بالای 500 مگا بایت بر ثانیه باید باشه ) اما متاسفانه حدود یک چهارم یا یک سوم این مقدار هست سرعتش برای من
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد هم asus z87-pro هست و cpu هم 4770k هست
می خواستم بدونم اگر ssd های دیگه سرعت بهتری رو واقعا میدن من ssd ام رو عوض کنم ...این SSD رو باید چیکار کنم بنظرتون سرعتش بالا بره؟سرعت ssd های خوب بازار چقدره واقعیش ؟
یک مدل 120 گیگ که عالی باشه مخصوصا از نظر سرعت خواندن بهم معرفی کنید ( برای نصب ویندوز )
ممنون
Sent from my SGH-I317M using Tapatalk
آخرین ویرایش توسط dooste.man83 در تاریخ 03-04-14 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
کسی نیست مرا یاری کند?
*MoJtAbA* (06-04-14), dooste.man83 (06-04-14)
کاربر شهرسختافزار
سلام قبلاً هم اين مشكلو داشته ؟
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط dooste.man83 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
معمولا روی ssd ها سرعت ماکزیمم را مینویسند که با تستهای واقعی هماهنگی ندارد
سرعت اکسس تایم و تست 4k هاردهای معمولی با ssd ها تفاوت زیادی در عملکرد بوت شدن ویندوز و اجرای نرم افزارها دارد
ولی این زمان با تعویض ssd با ssd بهتر خیلی چشمگیر نیست
به شما پیشنهاد میکنم همین دیوایس خودتون را نگهدارید چون با تعویض آن افزایش پرفورمنس آنچنانی که ارزش هزینه کردن 200-300 هزار تومانی را داشته باشه نخواهید داشت
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید درود
نباید اینطور باشه اینو ببینید
شاید رو پورت ساتا 3 مادربرد نیست
تازه سی پی یو 6100 amd هست!
البته این سری جدیدش هست شاید تفاوت داشته باشن ولی ocz من دیدم که سرعت خوندنش رو 800 و نوشتنش رو 500 هست واقعا
البته ی نکته ای که هست و نباید فراموش بشه اینه که درایو موقع بنچ مارک گرفتن نباید روش ویندوز نصب بشه و بصورت یکپارچه باشه
آخرین ویرایش توسط majidw980 در تاریخ 06-04-14 انجام شده است
|
|
مجید جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط majidw980 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میان ماه من تا ماه گردون
تفاوت از زمین تا آسمان است برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه کورسیر های سری قدیم سرعتشون خوب نبود
دوستان برای انتخاب ssd میتونند از این لینک استفاده کنند
PassMark Software - Hard Drive Benchmark Charts
البته تو بعضی از ssd ها مثل همین سامسونگ 840 تفاوت بازدهی مشهوده . چیپ کنترلر ssd و فلش رم های اون تو سرعت تفاوت چشمگیری دارند . این تو نتایج بنچمارک های سایت های معتبر مشهوده
کاربر شهرسختافزار
ولی اخه ssd این دوستمون دیگه خیلی سرعتش پایینه در حد هاردهای معمولیه یکم بالاتره چه شانسی اوردم من که سری قدیمشو نگرفتم واقعا نمیدونستم اینطوریه تازه من از ماله خودمم اصلا راضی نیستم سرعت رایتش باید بالاتر از اینا باشه ی هارد رسیده بود دستم توشیبا سرعت رید و رایتش 170 بود اصلا پکر شده بودم وقتی دیدم سرعت رایتش از این بالاتره ولی a data ها خیلی خوب عمل میکنن از کورسیر بهترنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nima_hl (06-04-14)
کاربر شهرسختافزار
دوستان متاسفانه شرکت کورسیر یک کلاه بردار واقعی هست ...خدا لعنت کنه کلاه بردار ها رو حالا می خواد اسم شرکتش ایرانی باشه یا کورسیر
اصلا سمت این برند نرید که مثل من مجبور به تعویض میشید
این ssd سرعتش همینه و اصلا رو ساتا 2 هم ببندی باز همینه اصلا فرقی نمیکنه
خدا رو شکر فقط یک انتخاب برای ssd. خوب الان وجود داره که دیگه نیاز به تحقیق هم نداره. سامسونگ evo که 120 اش 370 تومن قیمتش هست
سرعت یوزر تست اش هم حدود 500 بوده
تست های لابراتوآری از سرعت تست یوزر ها 50 مگا بایت بالاتر نشون میده معمولا
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks