سلام
میخام ی هارد ۲ ترا بگیرم.
کدوم عمر بالاتری داره ؟
Toshiba P300 7200Rpm 64MB Buffer SATA3 HDD - 2TB
WD Blue 2TB 64MB Buffer HDD
کاربر شهرسختافزار
سلام
میخام ی هارد ۲ ترا بگیرم.
کدوم عمر بالاتری داره ؟
Toshiba P300 7200Rpm 64MB Buffer SATA3 HDD - 2TB
WD Blue 2TB 64MB Buffer HDD
|
|
هر دو کمپانی عملکرد خوبی دارن
محصولاتشون هم خوب هستن
من هاردهای وسترن رو سری گرین و بلو رو داشتم و در عمل در سرعت کپی و cut تفاوت چندانی ندیدم و اینو با فایلهای مختلفی انجام دادم.
در ضمن سری گرین دیگه تولید نمیشه
هارد بلوی اصلی همون حجم 1 ترا هستن
و هاردهای بلوی 2 ترابایتی تلفیقی از ویژگیهای بلو و گرین هستن. البته به نظر من همون گرین بدونیم شون بهتره.
---------------------------
در مورد هارد توشیبا هم محصولاتش خوب هستن. هارد بلو وسترن 5200دور هست و توشیبا 7200.
البته این مقدارها سرعت رو کمی بالا میبره ولی نباید انتظار سرعت بالاتر از 140 مگ برثانیه رو داشته باشی در هر دو کمپانی.
بسته به نوع فایلی که انتقال یا کپی میکنی سرعت متفاوته.
در مورد عمر بالا هم بستگی داره چقدر در ورز استفاده میکنی
مثلا با روزی 3 یا4 ساعت همه کمپانی ها حداقل 10 سال بهت کار میدن
اما اگه 24ساعت میخای باید آمار رو ببینی.
جدیدترین گزارش از میزان خرابی هارد دیسکهای سازندگان مختلف؛ گرانتر لزوماً بهتر نیست!
mohsen.01 (28-03-18)
برای چکاری در نظر داریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen.01 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای آرشیو وسترن
اگر برای گیمینگ میخواهی بگیری p300 توشیبا
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درود
بیشتر برای ارچیو میخواستم . عمر برام مهم هست
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen.01 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وسترن بلو برای آرشیو مناسبه . بر ای آرشیو نیاز به هارد 7200 rpm ندارید
DOOM999 (28-03-18), mohsen.01 (28-03-18), SajjadKhati (28-03-18), Speed Racer (28-03-18)
و هفته پیش می خواستم روی سیستم یکی از دوستان که 6 هسته ای amd بود ویندوز نصب کنم ولی هر کاری می کردم ویندوز نصب نمی شد همه چی رو چک کردم و آخر سر فهمیدم مشکل از هارد توشیبا هست. هارد هم کاملا جدید خریده بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen.01 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هارد فقط وسترن دیجیتال باید بخری و برای اطمینان شما بگم که هارد های جدید وسترن با اینکه دور 5400 دارن خیلی عملکرد خوبی دارن. من الان یک هارد وسترن 5400 خریدم که سرعتش 2 برابر هارد بلک وسترن با دور 7200 هست که چند سال پیش خریدم و 6 درجه دماش هم کمتره و الان که به سمت گرمی هوا میریم این 6 درجه خودش رو نشون میده هم در کارایی هارد و هم در عمر هارد
د
AMD>INTEL (28-03-18), amir2121 (30-03-18), DOOM999 (28-03-18), mohsen.01 (28-03-18), SajjadKhati (28-03-18)
|
|
کاربر شهرسختافزار
ممنون از همه
هارد های سری بنفش چطورن از نظر عمر ؟ البته میدونم برای سیستم های نظارتی به کار میرن
Speed Racer (28-03-18)
هاردهای وسترن بنفش برای مصارف غیر از pc هستند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen.01 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای دوربین های مدار بسته و دستگاه های dvr و ضبط آنلاین ویدیو هستند . به هیچ عنوان برای pc مناسب نیستند
amir2121 (30-03-18), DOOM999 (28-03-18), mohsen.01 (28-03-18), moshen_haftom (14-03-19), SajjadKhati (28-03-18), Speed Racer (28-03-18)
شما هارد وسترن قرمز بگیر اگه عمر و کیفیت هارد برات مهمه. من خودمم دارم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen.01 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amir2121 (30-03-18), mohsen.01 (29-03-18), moshen_haftom (14-03-19)
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان ببخشید که این تاپیک را بالا آوردم چون سوال خود من هم بود! یکی از هارد های سیگیت من داره قاط میزنه و در حال انتقال فایلام هستم من بیشتر چون سیستم روشن هست برای دانلود و .... یه هارد مناسب میخوام! البته الان که قیمت ها هم فضایی شده دیگه! ولی خب برای هم دانلود هم آرشیو میخوام! با تجربه بدی که از سیگیت دارم اصلا سمتش هم نمیرم! به نظر شما 2 ترا بلو خوب هست؟ یا اکسترنال تهیه کنم؟؟ لازم به ذکر هست که 2 تا اکسترنال وسترن 3.5 هم سری جدید و هم قدیمش رو دارم و مشکلی خداروشکر باهاش نداشتم! ممنون میشم بنده رو هم راهنمایی بفرمایید مرسی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks