خب ميگي كه من با مادبرد p55a-ud6 نميتونم بيشتر از دو ترا داشته باشم درسته؟
من ميخوام يه هارد براي ارشيو داشته باشم در كنارش يه بروزرساني مفيد آينده نگر تر داشته باشم
کاربر شهرسختافزار
خب ميگي كه من با مادبرد p55a-ud6 نميتونم بيشتر از دو ترا داشته باشم درسته؟
من ميخوام يه هارد براي ارشيو داشته باشم در كنارش يه بروزرساني مفيد آينده نگر تر داشته باشم
من از خاک وطن دست برندارم , که خاکش را مقدس میشمارم // اگر روزی کنند این سینه ام چاک , نخواهم داد یک ذره از این خاک
به تن کردم کفن تا جان سپارم , کفن را من مقدس میشمارم //کفن نه جامه ابر و حریر است , کفن شایسته مردان شیر است
|
|
برای بوت نمیتونید استفاده . ولی میتونید با نصب ونیدوز سون 64 بیت روی یک هارد دیگه . این درایور رو بصورت gpt داشته باشی . اگر سیگیت بگیری راحت با discwizard پارتشین بندی میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Vahid_ath برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (19-04-15), Rezasam1 (19-04-15), Vahid_ath (19-04-15)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز حق با آقا امید هست، هارد سری گرین فقط برای آرشیو طراحی شده، بدون صدا و با عمر و کیفیت بالا.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Vahid_ath برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks