یه مشاور می خواستم در مورد رم DDR3 Triple یه چیزی باشه که هم قیمتش خوب باشه هم خاصیت OC خوبی داشته باشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Power Green 885
CPU Intel CoreI7 920
Main DFI LanParty UT-X58 T3EH8
یه مشاور می خواستم در مورد رم DDR3 Triple یه چیزی باشه که هم قیمتش خوب باشه هم خاصیت OC خوبی داشته باشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Power Green 885
CPU Intel CoreI7 920
Main DFI LanParty UT-X58 T3EH8
|
|
HWBOT Crew
دوست عزیز اگر قیافه رم واست مهم نیست!! کروشیال والو 1333 خیلی مناسب هستند... بر خلاف ظاهر و قیمت پایین تا 1800 اوور شدند... کارایی بالایی هم دارند...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TheGame برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رمهای G.skill هم خیلی خوبند!! نمی دونم سری HZ رمهای 3کاناله داره یا نه... داشت بگیر...
نشد G.Skill Perfect Storm بگیر که رمهای بسیار خوبی هستند...
آقا K1 فکر می کنم داشته باشن...
موفق باشی...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
رم های Crucial Value نسبت به قیمتشون بهترین گزینه هستند و در قیمت بالا هم G.Skill Perfect Storm با فرکانس 2000 و CL7 ماژول های فوق العاده ای هستند . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
کاربر شهرسختافزار
این مدل Crucial Value رو میشه دقیقا لینک بدید ؟ سینک ندارند ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Game (13-04-09)
اين رو حتما ببين
http://www.madshrimps.be/printart.php?articID=893
رم Crucial 3x2GB اصلاً هنوز نيومده ، و اگه بتوني GSKILL قيمت مناسب گير بياري بگير.
قراره آلبالو كامپيوتر تا 1-2 هفته ديگه بياره اينطوري به من قول داده !
باز اگه گرفتم خبر ميدم
Game (13-04-09)
|
|
Crucial خیلی راحت گیر میاد قیمتش چنده؟؟؟
Crucial PC12800 "Ballistix"
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Game در تاریخ 13-04-09 انجام شده است
من كه راحت گير نيووردم تازه 4x1G CL 8 Crucial Ballistix قيمتش شد 400 تومان مجبوري خريدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TheGame برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برا اينكه Corsair Dominator گير آووردم 3x2G CL7 كه قيمتش 350 تومان بود ولي 2تاش خراب دراومد !!!!!!
سيستم بالا نميومد يارو بهم Crucial داد منم قبول كردم مجبوريبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با سلام من میخوام رمهای سیستمم رو عوض کنم میخوام بدونم چی خوبه رمهای خودم کورسرddr2=xms2 هست مادربردم m2n32 sli perimeum +cpu AMD6000 dual core اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
کاربر شهرسختافزار
دوست عزيز بازم Corsair بخريد که جزء بهترينهاست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranmobile برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks