علی جان گارانتی انفورماتیک زود کارتو راه میندازه
بفرست بره اگه اون مدل از رم شما رو نداشته باشن با یدونه با همون مشخصات عوض میکنن.
عضو VIP شهرسختافزار
سلام
من دو ماژول رم OCZ - Dual Channel - 800MHZ دارم (با هیت سینک زرد رنگ زنبوری ) که یکی از ماژول هاش سوخت (بحمدالله ) و اون یکی ماژول هم کلا داغونه و بازی میده !
این کیت رم ها از روز اول هم زیاد جالب نبودند و به توجه به این که گارانتی انفورماتیک گستر داره، می خواستم بدونم ارزشش رو داره بفرستم گارانتی یا وقت تلف کردنه !
اگر ارزش داشته باشه اون یکی ماژول رو هم می سوزنم تا تکمیل بشه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
علی جان گارانتی انفورماتیک زود کارتو راه میندازه
بفرست بره اگه اون مدل از رم شما رو نداشته باشن با یدونه با همون مشخصات عوض میکنن.
™Ali (15-03-10), D J V A H I D (15-03-10)
عضو VIP شهرسختافزار
آخه می ترسم بگن کار خودت بود و از این موارد بخوان گیر بدند !
البته تا حدودی خودم این بلا رو سرش آوردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
چندو بار الکتریسته ساکن وارد کن میسوزه گارانتی هم قبول میکنه
™Ali (15-03-10)
عضو VIP شهرسختافزار
عضو VIP شهرسختافزار
دوستان اگر ممکنه Ram-DDR2-2GB-Dual Channel-1066MHZ-CL5 تا قیمت 100 هزار تومان واسه اورکلاک معرفی کنید ! (نمی خوام مثل رم های فعلیم به راحتی بسوزنن ! ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
رم خوب میخوای apogee gt 1066 رو پیشنهاد میدم ، خیلی راحت روی 1200 cl5 کار میکنه قیمتش هم 60-65 تومنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته این رم رو هم اگر چیپش رو بکنی میسوزه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم حرفهای ocz هم حدود 80-90 تومن برات آب میخوره که اونم تا همین حدود آورکلاک میشه
™Ali (23-03-10)
والا این حرکت شما رو وقتی دیدم فکر نمکینم قبول کنه البته اگه شانس داشته باشی کسی که تحویل میگره یکم بهت حال بده شانس اوردی :دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
™Ali (23-03-10)
عضو VIP شهرسختافزار
نيما عزيز حداقل يه برند خوب معرفي كن كه بشه گير بيارم. گير آوردن اين مدل كه گفتيد خيلي سخت هست ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدرم خوب میخوای apogee gt 1066 رو پیشنهاد میدم ، خیلی راحت روی 1200 cl5 کار میکنه قیمتش هم 60-65 تومنه
آخه اگر خودش بخواد هيت سينك رو در بياره و چك كنه، ميگم كندن چيپ كار خودت بوده ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدوالا این حرکت شما رو وقتی دیدم فکر نمکینم قبول کنه البته اگه شانس داشته باشی کسی که تحویل میگره یکم بهت حال بده شانس اوردی :دی
علی جان والتون یکی از برندهای حرفهای و خوش نام در سطح جهان هستش که متاسفانه در ایران زیاد شناخته شده نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه گوگل انجام بدین میبینید سایتهای معروف مثل تامزهاردور و آورکلاکسکلاب هم ازش ریویو دارند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.google.com/webhp?complete...850c5c0197f4ef
همونطور که قبلا هم عرض شد سری حرفهایddr2 ocz رو هم چک کردم ولی apogee gt 1*1gb در این رده واقعا عالی عمل کرد
اگر نتونستید پیدا کنید بهم پیغام بدین تا در تهیه بهتون کمک کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks