saeid pc (29-05-11)
saeid pc (29-05-11)
توی پست های دیگه خوندم که بعضی ها میگفتن رید کردن خوب نیست و من هم رید کردن بلد نیستم.بیشتر نظرم رو یه هارد برا کل سیستم یا دو تا هارد یکی برا ویندوز و اون یکی برا کارهای دیگه است.(هاردی می خوام پرسرعت و بیصدا) با تشکر دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mamehdi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
حالا که یکم بیشتر توی انجمن گشتم و پست ها رو خوندم وسترن بلک رو از همه بهتر دیدم بعدشم سیگیت.ولی چند تا سوال دارم
1.یکی از کاربرا گفته بود وسترن بلک 500 گیگ از همه بیصداتره و سرعت خوبی هم داره درسته؟
2.از سامسونگ هم بخاطر صداش منصرف شدم.بین وسترن بلک و سیگیت کدوم از نظر سرعت و بیصدایی بهتره؟
3.قیمتشون چنده؟تو بازار پیدا میشن هم سیگیت هم وسترن بلک(گرگان)خیلی خیلی ممنون
کاربر شهرسختافزار
همش مثله همه و فرقی نداره.
دوستان ممنون میشم بگین برای چی وسترن بهتره و از همه گرونتره.یعنی یه دلیلی داره دیگه.مثلا معماریش.
یکی بیاد جواب این سوالات مارو بده.یه سوال دیگه هم داشتم که اگه دو تا هاردو رید کنیم چند درصد احتمال این وجود داره که برا هارد و اطلاعات داخلش مشکل به وجود بیاد
با تشکر
ما چند روزی میشه چشم به مانیتوریم که یکی لطف کنه جواب این سوالات مارو بده.خواهشا مارو راهنمایی کنید.
عضو VIP شهرسختافزار
عزیز اگر سرعت بالا براتون مهمه ، همونطو که دوستان هم گفتن برای ویندوز از یه هارد SSD استفاده کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط xundisputedx برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در غیر اینصورت در رید احتمال خراب شدن رو نمیشه حدس زد . 50 به 50 در نظر بگیرین ، توی رید دو هارد همزمان دارن کار می کنن ، اگر یکیشون خراب بشه ، کل اطلاعاتتون میپره ، این چیزیه که توی رید ریسک پذیری رو میبره بالا .
در مورد رید صفر سه هارد اطلاعی ندارنم و دوستان اگر لطف کنن ، اعلام می کنن.
منظورتون از وسترن بلک 500 همینه دیگه
Western Digital - SATA 2 - 500GB + / WD Caviar Black
این از بقیه هارد ها بهتره دیگه؟تو بازار کجا گیر میاد؟
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
بله ، همینهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط xundisputedx برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی اگه به پست های قبلی دقت کرده باشین کامل شرح دادم که این هارد یا گیر نمیاد و یا به ندرت و با قیمتی بالاتر از قیمت واقعیش ( به علت نایاب بودن )
در ضمن من تبریز هستم و از بازارهای تهران بی خبرم
قیمتی هم راجب این هارد نمیشه گفت ( مونده به فروشندش ، چون موجود نیست )
من همین نوع هارد رو توی سایت رایان صبا دیدم قیمتشم 84 تومن بود موجودم بود.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks