*MoJtAbA* (08-11-14), mehrdad_ab (08-11-14), Rezasam1 (08-11-14), مهدی بهادرفر (08-11-14)
من با این رم در زمان جوانکی کشتی زیاد گرفتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در یک کلمه میتونم بگم در رمهای ارزان قیمت بازار خدا بود
اگر اشتباه نکنم تا حدود 2500 آورش کردم ( البته روی پلتفرم fm1 و اینتل ) مثل شیر کار میکرد
از نظر کامپتیبل بودن با رم دیگتون مشکل نداشته باشید خود این رم عالیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (08-11-14), mehrdad_ab (08-11-14), Rezasam1 (08-11-14), مهدی بهادرفر (08-11-14)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نیمای عزیز منظور همین TwinMos هست ؟
حالا از کجا بفهمم کامپتیبل هست با رمی که الان دارم : (
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shintaro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله همین توین ماسها رمهای خوبی بودند
فقط باید تست کنی هیچ راه دیگه ای ندارد
نصبش کن با برنامه های تست مموری خوب چکش کن در آخر هم یه تست 5 تا 10 دقیقه link pack با نرم افزار occt بگیر مشکلی داشته باشه معمولا خودشو همین اول کار نشون میده
mehrdad_ab (09-11-14), shintaro (09-11-14), مهدی بهادرفر (09-11-14)
سلام مجددبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون
نیمای عزیز برای تست مموری برنامه خاصی مد نظر هست ؟ میشه نام ببرید
در بحث تستشون مشکل به چه صورت ظاهر میشه Blue screen ؟
چه فاکتورهایی رو در هنگام تست مد نظر داشته باشم ( آپشن ها )
mehrdad_ab (09-11-14), nima_hl (09-11-14), shintaro (09-11-14), مهدی بهادرفر (09-11-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks