می خوام رم بخرم برای اور
چی خوبه؟
کاربر شهرسختافزار
می خوام رم بخرم برای اور
چی خوبه؟
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ASRE_NOVIN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DDR1
DDR2
DDR3
کدومش؟ چه باسی تا چه قیمتی؟
New Season
کاربر شهرسختافزار
DDR 2
قیمت = 100.00تقریبا
توی این قیمت برای اور فکر کنم 1066 بشه خرید
کاربر شهرسختافزار
فعلا به این نتایج رسیدم
TRANSCEND AXE
Crucial Ballistix
Kingston HyperX
حالا مسئله اینکه کدوم برای اور بهتره؟
HWBOT Crew
سلام دوست عزیز...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ASRE_NOVIN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید بگم که در حال حاضر رم مناسب برای اوور به سختی گیر میاد...!! نمی دونم شما تا چه حد می خواین اوور کنید ولی می تونم چند نکته رو بیان کنم...
کروشیال های موجود به هیچ وجه توانایی کروشیال های قبلی رو ندارند... حداکثر به 1100-1150 می رسند!!
در مورد King HyperX اطلاع دقیقی ندارم ولی فکر می کنم اونا هم به سختی اوور می شن!!
تنها AXE فکر می کنم در بین گزینه های بالا مناسب باشه...!!
یک توصیه:
با توجه به شرایط موجود یک ماژول با فرکانس 1150-1200 انتخاب بهتری به نظر میاد...
موفق باشید...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ASRE_NOVIN (24-04-09), Shahryar (24-04-09)
کاربر شهرسختافزار
مدل TRANSCEND AXE الان توی بازار تهران هست؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
g.skill چطوره؟
هرچی اور بیشتر بشه بهتر!
HWBOT Crew
والا... من ساکن تهران نیستم! واسه همین از موجودی بازار تهران بی خبرم...!! یه خورده بگردید احتمالا می تونید پیدا کنید...
دنبال 1066 و 1200 باشید!!
G.Skill برند خیلی خوبی هست...!! ولی متاسفانه ماژول های خوبش سخت گیر میاد!!
وارد کننده این برند تنها مدل های ارزان قیمت رو وارد می کنه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مگر اینکه در بازار تهران G.skill 1066 با پسوند HK یا HZ پیدا کنید... (سینک سیاه یا سرمه ای)
کاربر شهرسختافزار
اگه Crucial Ballistix با چیپ میکرون باشه و G.skill 1066 با پسوند HK یاHZ پیدا کنم و TRANSCEND AXE
انوقت کدوم پیشنهاد میشه؟
راستی مینم هم 1200 رو ساپورت می کنه!
HWBOT Crew
دوست عزیز کروشیال های موجود هم چیپ میکرون استفاده می کنند!! ولی چیپشون GMH نیست...!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ASRE_NOVIN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من AXE رو پیشنهاد می دم!! در درجه اول! چون قابل اعتماد تر هست...
بعدش اگر کروشیال پیدا کردی که سینکش بست داشته باشه و ولتاژش (رو فرکانس 1066) 2.2 باشه نه 2.0...!! احتمال زیاد GMH هست...
اینم یه عکس برای راهنمایی بیشتر... فقط این پارت نامبر GMH هست!! (برچسب سفید رنگ)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ASRE_NOVIN (24-04-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks