فقط ddr2 پشتیبانی میکند .ماکزیمم 4 گیگابایت
با سلام بر اساتید
مادر برد من قدیمی هست و مدل اش P5KPL SE هست !! روی سیستم ام یک رم 2 گیگ kingston باس 800 (ddr2)نصب هست! میخواستم یک رم 2 گیگ دیگه بهش اضافه کنم با همان مشخصات!! مادربرد من ddr3 گمان نکنم ساپورت کنه!
به نظر شما ddr3 قبول می کنه با همان مشخصات! رم ddr2 با این مشخصات نمی تونم گیر بیارم چون قدیمی هست!! اگر سایت مطمئنی سراغ دارید برای خرید رم: لطفا معرفی کنید!
سپاس
|
nima_hl (29-05-15)
ممنون:
نظر شما در مورد این چی هست؟
مشخصات و قیمت روز خرید و فروش رم کینگستون 2 گیگابایت DDR2 RAM KingSton 2.0 GB DDR2 FSB 800 | 774 | کیمیا آنلاین | Kimia Online
سپاس
اینجا مطمئن تر هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lakers برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لیون کامپیوتر: خرید آنلاین قطعات کامپیوتر و لپ تاپ و تبلت :: Kingston 2 GB DDR2 800Mhz Ram
lakers (29-05-15)
ممنون دوست عزیز: با توجه به اینکه خرید اینترنتی هست و امکان تست رم روی سیستم خودم نیست!! میخواستم بدونم از کجا باید بفهمم که رم ای که توی ان فروشگاه می فروشه شبیه به رم خودم هست!! با توجه مشخصات!!
چند تا عکس از رم خودم میزارم تا دقیق تر بررسی کنید!! راستی رم من باش 800 هست!!؟؟ شک دارم!!؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس
lakers (29-05-15)
|
ممنون دوست عزیز: پس شما این رم ها را تایید می کنید!! قضیه بدون هیتسینگ چی هست؟؟ برای رم!!
سپاس
رم های گران قیمت تر هیت سینک دارند نه رم های valueبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lakers برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
lakers (29-05-15)
سلام
لطفا بگین ایا مقدار cl در دو رم پایین خیلی در کارایی و کیفیت اجرای بازی تاثیر داره یا همون مدل ارزونتر رو بگیرم؟؟
RAM: GSkill TridentX 2×8GB=16GB DDR3 1600MHz CL7: 520,000 -
RAM: GSkill RipjawsX 2×8GB=16GB DDR3 1600MHz CL10: 460,000 -
مینبوردم Gigabyte GA-H97-Gaming 3 و گرافیکم Gigabyte GTX 970 OC G1 Gaming WF 3X 4GB هستش و اصلا اورکلاک نمیکنم و فقط بازی .
خیلی ممنون
باید بگم ارزش هزینه کردن دارد . باز میل خودتون هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sisili123456789 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sisili123456789 (16-06-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks