Samsung 850 PRO 128GB SATA3 SSD
سلام
قصد خرید یک SSD 120-128Gb رو دارم که البته مدتیه دارم سرچ میکنم و از طریق همین انجمن و یکی دوتای دیگه اطلاعات مختصری دستگیرم شده.
این خرید به منظور گیم نیست و برای افزایش سرعت لود سیستم عامل و اجرای روانتر نرم افزارها خواهد بود بنابراین حالا یکی دو درصد اختلاف راندمان حرفه ای قطعا به چشم نخواهد اومد. اون چیزی که در درجه اول اهمیت با اولویت بسیار بالا مدنظرم هست طول عمر قطعه و کارکرد بدون اشکال اون هستش. و در درجه دوم قیمت!
سخت افزار سیستم :
MB: Giga H-97 gaming-3
CPU: intel core i5-4460
Ram: 2*8Gb kingstone hyper x fury 1866 ddr3
HDD: samsung 250gb 5400
نکته آخر اینکه طبیعتا دنبال بهترین برند با کیفیت و طول عمر بالا هستم . چیزی که ارزش پولی رو که قراره پرداخت کنم داشته باشه و برای یک کاربر خانگی پرکار توجیه داشته باشه.
ممنون میشم از راهنمایی دریغ نفرمائید
آرزومند بهترینها برای مشاوران دلسوز و آگاه این انجمن...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
Samsung 850 PRO 128GB SATA3 SSD
AMD>INTEL (14-09-15), david-ebi (14-09-15), faal (14-09-15), M3RS4D 50062 (14-09-15), SMHD (14-09-15), WHOAMI (19-12-15), خبات کریمی (14-09-15)
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mrp7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در تایید شما سامسونگ سری pro یکی از بهترین ها و بادوام ترین SSD های موجود هست
david-ebi (14-09-15), M3RS4D 50062 (14-09-15), Mrp7 (14-09-15), SMHD (14-09-15), WHOAMI (19-12-15)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mrp7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط خبات کریمی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبسیار ممنون از پاسخ همه اساتیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دو تا سوال کوچیک که اگه منت بگذارید و جواب بدید رفتم برای خرید:
اول اینکه فرق pro 850 و evo 850 به اندازه 90-80 هزار تومن قابل توجه و توجیه پذیره؟
دوم اینکه همه از سامسونگ خوب میگن و نیز همه از گارانتی اون نا مطمئن هستند! به عنوان مثال لیون کامپیوتر زده 25 ماه گارانتی ولی ذکر نکرده کجا. یا کیمیا آنلاین زده 1 سال گارانتی شرکتهایی که اسم و رسم معروفی ندارن. مسئله گارانتی حائز اهمیت نیست؟ تمرکز خریدم روی همین سامسونگ باشه دیگه؟؟؟ و لطف کنید EVO و PRO رو هم مشخص کنید که معطلش نکنم. راستش به انجمن اعتماد کامل دارم. همین سیستم رو که ذکر کردم با راهنمایی انجمن و مخصوصا کاربر محترم آقا امید عزیز جمع کردم که واقعا راضیم. بنابراین نظر این انجمن برام حجت و هرچی بگین همونه....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم تشکر...
بله ارزش داره مدل PROبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SMHD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گارانتی رو از آقای جمشیدی پیگیر بشید . مطمئن ترین گارانتی رو برای فروش دارند .
توصیه میکنم از خودشون تهیه کنید که بابت گارانتی خیالتون راحت باشه .
M3RS4D 50062 (14-09-15), SMHD (14-09-15), خبات کریمی (14-09-15)
|
بله ممنون. حتمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط اینکه همه می دونن در کشور ایران اکثر گارانتیهای حتی معتبر خیلی اوقات تعهد لازم رو ندارن و مشتری فقط پول بیشتری بابت اسم گارانتی پرداخت میکنه و دلخوش به اسم گارانتی ست. ولی پای عمل که وسط میاد حتی شرکتهای معتبر به انواع دلایل بعضا بی ربط و صد من یه غاز از تعهدشون شونه خالی میکنن. برای خود من اونچه که از گارانتی این روزها مهمه اثبات اصالت کالاست. الان لیون و آریا همین هارد 128 pro رو 60 هزارتومن اختلاف قیمت دارن. واقعا چرا باید اینطوری باشه؟؟؟ آیا اصالت هارد سامسونگ می تونه مشکل داشته باشه؟؟ منظورم اینه که تقلبی و اصلی و یا تعمیری و از اینجور چیزا داره یا فقط به خاطر گارانتیه این اختلاف قیمت؟
ببخشید طولانی شد. سپاس ..
خبات کریمی (14-09-15)
خیلی از فروشگاه ها قیمت هاشون به روز نیست . یا قیمت رو کمتر میزنند . البته میتونید SSD زیر هم بگیرید گارانتی آواژنگ هم دارد . که مطمئن ترین گارانتی در ایران هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SMHD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Crucial M550 128GB
ولی به نظرم جای نگرانی نیست . سامسونگ عملکرد بسیار مطلوبی دارد و خرابی بالایی هم اونطور که در جریان هستم ندارد .
SMHD (14-09-15), خبات کریمی (14-09-15)
استاد این Crucial M550 128GB با سامسونگ پرو خیلی فرق عملکرد داره؟؟ تفاوت قیمت بیش از 100 هست. (منبع: آریا) سامسونگ ارزش خرید داره در مقابل اینی که شما دوباره فرمودید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته عملکرد و دوام برام مهمه در نتیجه اگه به قیمت بیارزه و شما صلاح بدونید سامسونگ رو میگیرم. اگه نیسبت به قیمتش توجیه نداره که همینو بگیرم.
خبات کریمی (14-09-15)
سامسونگ سریع تر هست . کروشیال یکی از قدیمی ترین و خوشنام ترین تولید کنندگان حافظه میباشد که همیشه کیفیت خوبی داشته .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SMHD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از نظر گارانتی کروشیال بهتره. کیفیت ساخت هر دو خوب هست . سرعت سامسونگ 850 کمی بیشتره
SMHD (14-09-15), خبات کریمی (14-09-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks