این مدل Gskill رو یکی از دوستان یک ماه پیش در دوبی پیدا کرده بود.
G.SKILL DDR2 PC2 8500 CL4 2GBHZ
http://newgskill.web-bi.net/bbs/view...esc=asc&no=112
این ها صد درصد D9GKX هستند.
HWBOT Crew
با سلام...
همون طوری که از اسم تاپیک معلومه دوستان اگر ماژول رمهایی سراغ دارن که 100%مطمئن هستند GMH هست اعلام کنند... فقط 1-2 روز فرصت داریم! در حال حاضر یکی از دوستان دبی هست...
دوستان دقت کنید! اگر 100% مطمئن هستید! دیگه جایی برای ریسک و تست کردن نیست...!!!!
تیم 1300 اصلا موجود نیست اگر هم باشه با GKX...
خودم سپردم تیم 800 (اکستریم نه دارک!) و کروشیال...
جز این موارد اگر موردی هست! خوشحال می شم راهنمایی کنید... فقط متاسفانه فرصت نیست...
رمهای سل شاک هم کمیاب هست نمی دونم پیدا می شه یا نه...
با سپاس...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
این مدل Gskill رو یکی از دوستان یک ماه پیش در دوبی پیدا کرده بود.
G.SKILL DDR2 PC2 8500 CL4 2GBHZ
http://newgskill.web-bi.net/bbs/view...esc=asc&no=112
این ها صد درصد D9GKX هستند.
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
SUPER TALENT 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) 4-4-3-8=Cas Latency
Freedom of Speech doesn't mean when there isn't freedom after speech
Olesius (01-03-09)
HWBOT Crew
ممنون آرمان جان...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینها هم واقعا عالی هستند ولی فکر می کنم نسبت به GMH کمتر اوور می شن؟؟ از لحاظ Max Freq منظورمه...؟؟ درسته؟؟
اگر GMH یافت نشه حتما اینها رو تهیه می کنم...
ممنون دوست عزیز...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zerowatt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی SuperT کلا DDR3 موجود بوده... و کلی هم رمهای Ocz Reaper موجوده که ارزشی ندارند...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر می کنم برعکس گفته باشی. D9GKX نسبت به D9GMH بهتر اورکلاک میشه تا اونجا که من اطلاع دارم (از نظر .Max Freq)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
Olesius (01-03-09)
HWBOT Crew
راستش دقیق یادم نمونده! واسه همین از شما هم سوال کردم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دارم XS رو می گردم شاید چیزی پیدا کنم ولی خیلی شلوغه...
ممنون می شم آرمان جان اگر در این مورد راهنمایی کنید منو...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی رمهای تیم 800 اکستریم با Cl3 هم انگار یافت شده! ولی مشکل اینجاست که انگار تیم هم دیگه با چیپ خوب رم نمی زنه...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا شهریار احیانا نمی دونن چیپ رمهای این حسن!! چی بوده...؟؟
|
|
HWBOT Crew
آقا شهریار عزیز...
منتظر راهنمایی شما هم هستم... چی کار می شه کرد؟؟!! اونجا هم چیزی نمی شه گیر آورد؟؟
راستی در جریان نیستید چیپ رمهای حسن!! GKX بوده یا GMH .. ؟؟آقا شهریار احیانا نمی دونن چیپ رمهای این حسن!! چی بوده...؟؟
و اینکه این 2چیپ چقدر تفاوت دارند...؟؟
چیپ های GKX در مقایسه با GMH بسیار قویتر هستن و در مواردی که من مشاهده کردم در تاخیر کمتر به فرکانس بالاتری در مقایسه به GMH رسیده بودن.
بدون شک انتخاب GKX بهترین و مناسب ترین گزینه هست..
موفق باشی علی جان ..
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
Olesius (02-03-09)
HWBOT Crew
خیلی ممنون پیام جان...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Xtreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از لحاظ Max Freq چه طور...؟؟ بدون محدودیت دما و زمان تاخیر...؟؟؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks