1- بله میشه اما همه شون 1333 کار میکنن
2- در کل پر کردن هر 4 اسلات روی سیستم های قدیمی مخصوصا که میکس باشن یعنی مارک متفاوت و سرعت متفاوت و تاخیر متفاوت ممکن باعث ریست های نامنظم یا حتی مشکل توی بوت بشه
که گاهی با ست کردن دستی فرکانس، تاخیر و ولتاژ درست میشه گاهی نمیشه.
پس بهترین کار فروش رم هاتون و خرید دو تا 4 هست اما اگر ممکن نیست دو تا 2 دیگه رو تست کنید یا یک 4 دیگه فرقی نمیکنه
3- بله پیدا میشه اما خیلی کم هستن ای دیتا، کینگ مکس هنوز نو دارن اما به نظر من از اونجا که شاید مشکل ناسازگاری پیدا بشه و نو رو دیگه نمیتونید پس بدید شاید خرید رم دست دوم بهتر باشه که مهلت تست داره و همزمان میتونید ببینید سازگاری کامل دارن یا نه
و اگه نبود عوضشون کنید یا پس بدید، بیشتر رم های تقلبی بازار مربوط به کینگستون ها هست. رم های اصلی کورسیر و جی اسکیل پیدا میشه اما قیمتشون بالاست دست دوم.
یکی از راه های تشخیص اصل بودن (البته لازمه اما کافی نیست) مثلا اگر رم سامسونگ میخرید به چیپ های حافظه نگاه کنید اگر برندی به جز سامسونگ بودن تقلبی هستن
یا رم های هاینیکس چیپ هاشون هم روش نوشته SK hynix
همچنین کروشیال نوشته Micron
ولی زیاد دیده میشه که رم کروشیال میگیرید اما چیپ هاش برند دیگه ای هستن این نشون میده که داره به اسم دیگه ای فروخته میشه (لزوما بد نیست چون برای مثال هر سه اسمی که گفتم چیپ های خوبی میزنن)
اما متاسفانه اسم چیپ ها هم تقلبیش هست یعنی روش زده مایکرون اما الکی زده و متفرقه هست
استاد اگه می شه دو تا رم 4 گیگ DDR3 هیتسینک دار که تقلبی نباشه معرفی کنید که توی یک پک به صورت دوال چنل باشن و با مادربردهای قدیمی هم سازگار باشه. ترجیحا نو باشه چون استوک که معلوم نیست چی بلایی سرش آوردن و معلوم نیست چقدر کار کنه
خودم هیتسینک دار دارم کلی با اینکه از برند معتبری هست وقتی بهش دست می زنم حرارت کم و بیش زیادی داره چه برسه اینکه هیتسینک نداشته باشه