یکی از دوستانم که مغازه داره تو پاساژ از قبل خیلی از این رم ها خریده بود اون موقعه که گیر میومد بعد من گفتم شاید ازش مونده !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تماس گرفتم گفت تازه تموم شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خلاصه گفتم ببین نمیتونی دوباره از جایی برام جور کنی بعد گفت دوباره تماس بگیر :
2 ساعت بعد : پیدا کردی ؟ نه متاسفانه اصلا هیچ کی نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب OCZ سری Gold چند میدی به ما گفت 2 گیگ 800 55 خداییش خوب گفته 65 بود چند روز پیش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا برادر اگر خواستی من میتونم برات OCZ یا پاتریوت با قیمت خوب پیدا کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
OCZ را بیشتر دستم روش بازه !
و کاملا هم با مینت سازگاره مخصوصا سری گلد که تمام باس هاش سازگاری داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوالی امری چیزی بود در خدمتیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks