محصول بدی به نظر نمیاد . فقط چک کنید گارانتیش معتبر باشه .
باسلام
این چطوره؟
بجای فلش بخرم
PHILIPS Solid State Drive 64GB
|
Mehrdad092000 (17-12-15)
میخوام عمرشو سرعتش خوب باشه سایزش مهم نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمتش جاله
گارانتیش کلا یه شرکت وارد میکنه
نظرتون چیه توی این بودجه 150 اینا با حجم 64
Mehrdad092000 (24-12-15)
میشه یه سرچ بزنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون میشم
review نداره متاسفانه ولی این لینک سایتش هست
SSD FM64SS010P/97 | Philips
Mehrdad092000 (25-12-15)
|
ممنون منم چیزی پیدا نکردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرتون ارزش دارع؟
چون فلش های خوبم همین قیمتن به نظرم این دوامش از فلش بیشتر باشه نه؟
نسبت به فلش بهتر هست . عمر محصول به نحوه نگهداری و استفاده هم مربوط هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad092000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mehrdad092000 (26-12-15)
بله اون که درسته اما من اعتقاد دارم محصول هرچی کوچیکتر میشه بیشتر موقع ها عمرشم کمتره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس انتخاب خوبیه نه؟
کاش میشد امار دراورد ببینیم هارداش چیه -فیلیپس ssd میزنه خودش؟
هارد نداره . حافظه داره و میکرو کنترلر . فیلیپس یک زیر مجموعه داره به نام nxp که یکی از بزرگترین تولید کننده قطعات نیمه هادی و الکترونیک هست . در کل من بگراند برند فیلیپس پیش من مثبته .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad092000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (26-12-15), Mehrdad092000 (26-12-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks