Cyberlife (01-01-15), seyed mamali (01-01-15)
کیف های ضربه گیر از جنس برزنتی مناسب هست . برای من برای capcase هست و کاملا راضی هستم .این مدل مناسبه
RivaCase Model 9101 For Hard External
RivaCase Model 9101 For Hard External - کیف ریواکیس مدل 9101 مناسب برای هارد اکسترنال
Cyberlife (01-01-15), seyed mamali (01-01-15)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آره این کیف ظاهرا خیلی خوبه.
تو بازار هست عایا؟
گاهي گمان نمي كني ولي مي شود
گاهي نمي شود، كه نمي شود
گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است
گاهي نگفته قرعه به نام تو مي شود
گاهي گداي گدايي و بخت با تو یار نيست
گاهي تمام شهر گداي تو مي شود
M3RS4D 50062 (01-01-15)
نمیدونم . . .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید بگردید
seyed mamali (01-01-15)
البته اگه نباشه؛اونی که امیدجان گفتنو میگیرم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در کل هارد موجود حساسی هست و این خیلی بدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گاهي گمان نمي كني ولي مي شود
گاهي نمي شود، كه نمي شود
گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است
گاهي نگفته قرعه به نام تو مي شود
گاهي گداي گدايي و بخت با تو یار نيست
گاهي تمام شهر گداي تو مي شود
|
دوستان نیازی نیست که همیشه کیف های گران قیمت رو تهیه کنید.
بنده سالها توی کار عکاسی بودم. میدونید که کیف های مخصوص عکاسی فوق العاده گران و قیمت های چند صد هزار تومنی دارن. کیف های لنز هم دست کمی ندارند.
من با یک سری ضربه گیر های ارزان قیمت که البته ضربه رو خوب میگیرن و با خریدن نیم متر پارچه به اصطلاح چرمی (معلومه که چرم اصل نیست اما ضد و اب و عالیه) برای لنز هام که فوق العاده حتی از هارد هم حساس تر هستند کیف ساختم. کیف ها هم به قدری محکمه که حتی از کوه بیفته چیزی که داخلشه مشکل پیدا نمیکنه. خیلی هم زیباست.
فقط یه خرده باید ابتکار به خرج داد.
کیفایی که ساختم باهام 5 هزار تومن تموم نشد.
hamed 111 (02-01-15)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saman-r برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
تو تاپیک انتخاب فلش فرمودید هارد انتخاب کردین! اگه تهیه کردین بیزحمت یک بنچمارک اینجا ازش بذارین. جالب میشه ممنونم
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...2%D9%87-50061/
M3RS4D 50062 (02-01-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks