seyed mamali (01-01-15)
درود بر دوستان و یاران گرامی در انجمن
دوستان بنده برای ارشیو نمایندگی نیاز به هارد اکسترنال دارم.
منتها نه هر هارد اکسترنالی.
اطلاعاتی که روی این هارد قرار میگیرن شامل موزیک و عکس و.... نمیشن.
سندهای معتبر مشتری ها، اسکن چک ها، اسکن قرارداد ها و.... هستند که همانطوری که میدونید بسیار مهم هستند.
بنا براین هاردی میخوام که مرغوب باشه. اطلاعاتش تا اندازه ای که بشه به هیچ عنوان از میان رفتنی نباشه.
به عبارتی مرغوب ترین و مقوام ترین هارد بازار رو میخوام در اندازه پولی که پرداخت میکنم.
ازین گذشته محلی که این هارد قراره در اون باشه نسبتا مرتوط هست.
تا حدود 300 تومن بودجه براش گذاشتم.
مشکلی نیست حتی اگر تا 500 گیگ هم ظرفیتش کم باشه. اما میخوام که مقاوم باشه.
خواهش میکنم هارد یا هاردهایی با این ویژگی رو اگر سراغ دارید حتما معرفی کنید که خیلی بهش نیازمندم.
ممنون میشم.
یک چندتایی هم هارد این زیر معرفی میکنم اگر دوست داشتید نظرتون درباره اونها هم بگید. چون خودم تا الان تونستم اینها رو پیدا کنم:
Adata Dashdrive Elite HE720 Hard Drive - 500GB
Western Digital My Passport Ultra External Hard Drive - 1TB
Western Digital Elements External Hard Drive - 1TB
Adata DashDrive Durable HD710 External Hard Drive - 1TB
Sony HD-E1 External Hard Drive - 1T
seyed mamali (01-01-15)
|
شما که انقدر مدارکتون حساس هست بهتره که این هارد هارو برای بکاب در نظر بگیرید و هارد اصلی رو روی سیستم ببندید و از هارد Western Digital SE Edition Enterprise Server 2TB استفاده کنید.
آخرین ویرایش توسط M3RS4D 50062 در تاریخ 31-12-14 انجام شده است
seyed mamali (01-01-15)
شما که انقدر مدارکتون حساس هست بهتره که این هارد هارو برای بکاب در نظر بگیرید و هارد اصلی رو روی سیستم ببندید و از هارد Western Digital SE Edition Enterprise Server 2TB استفاده کنید.
دوست نازنین نخست اینکه بسیار از شما بابت پاسختان سپاسگذارم.
بعد اینکه دو جا این اطلاعات در جال حاضر ذخیره هستند.
روی 2 سیستم مختلف
این هارد اکسترنال را در حقیقت میخواهم به عنوان سومین انبار ذخیره سازی استفاده کنم و برایم بسیار مهم است که مقاوم باشد و از اطلاعات بدون از بین رفتن و سوختن نگهداری بکند.
اصلا سرعت هارد برایم مهم نیست.
یو اس بی 2 باشد یا یو اس بی 3 هم اصلا مهم نیست.
چون شاید نهایتا هفته ای یکی دو بار به سیستم وصل شود.
اما میخواهم مقاوم ترین را نسبت به پولی که میدهم را داشته باشم.
راستی هارد جایجایی دارد و ثابت نیست و هاردی که معرفی فرمودید برای وصل کردن به سیستم ، زیاد مناسب بنده نیست. و قیمت هم عرض کردم نهایتا 300 باشد. ولی تا حجم 500 گیگ هم اگر مقدار حافظه کم باشد مشکلی نیست.
پیشنهاد شما را میخوانم و خوب بررسی میکنم. اگر پیشنهاد دیگری هم داشتید استقبال میکنم.
دوستان دیگر هم اگر نظری داشته باشند خوشحال میشوم در میان بگذارند.
باز هم از همه شما دوستان ممنون
به ویژه دوستی که پاسخ دادند
آخرین ویرایش توسط saman-r در تاریخ 31-12-14 انجام شده است
M3RS4D 50062 (31-12-14), seyed mamali (01-01-15)
Western Digital My Passport Ultra External Hard Drive - 1TBبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saman-r برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (31-12-14), seyed mamali (01-01-15)
ممنون از پیشنهاد شما.
هاردی رو که معرفی کردید براش زمان گذاشتم و رفتم توی اینترنت سرچ کردم. به ویژه نظرات کاربران رو خوندم.
هارد های وسترن دیجیتال بدون شک هاردهای عالی هستن. و کمتر شرکتی هم به پای وسترن در این زمینه میرسه.
اما ازونجایی که هیچ محصولی بدون ایراد نیست این هارد هم ایرادهایی ازش گرفته و گزارش شده.
مثلا اینکه
چون این هارد جز هاردهای ضد ضربه و ضد اب و.... نیست با اینکه سرعت و عملکرد خوبی داشته اما به وفور دیده شده که با افتادن ناگهاتی و ناخواسته هارد که ممکنه برای هر کسی پیش بیاد این هارد از بین رفته. حداقل دو سه مورد رو من دیدم که اینطوری شده. چون ظاهرا بدنه قوی نداره.
من خودم جز اشخاصی هستم که از وسایلم خیلی خوب مراقبت میکنم ولی گاهی ناخواسته مسائلی پیش میاد.
از جمله اینکه با وجود چندین سال نگهداری از ساز خودم یا به عبارتی تارم وقتی یک مهمان برای ما آمد که بچه همراه اونها بود تا به خودم اومدم سازم روی زمین افتاده بود و پوست بی نظیر ساز پاره شده بود و رفته بود پی کارش. ممکنه برای هارد هم این مساله پیش بیاد پس عقل حکم میکنه در صورت امکان چیزی خرید که اگر این دست اتفاقات افتاد اطلاعات از بین نره.
نظرتون درباره هاردهای اکسترنال سیلیکون پاور و ادیتا که ضد ضربه و ضد اب هستند چی هست؟
من شخصا از محصولات تایوانی سیلیکون پاور استفاده کردم و راضی هستم. همچنین از ادیتا.
نظر شما درباره هاردهای ضد ضربه این دو برند چی هست؟
نظر شما برای من مطمئنا مهم هست.
برای نمونه:
Silicon Power Armor A80 External Hard Drive - 1TB
Silicon Power Armor A30 External Hard Drive - 1TB
Adata DashDrive Durable HD710 External Hard Drive - 1TB
Adata Dashdrive Elite HE720 Hard Drive - 500GB
این هارد اخری خیلی نسبت به مابقی هاردها گران تر هست.
نمیدونم گرانیش به خاطر باریک و شیک بودنش هست یا واقعا سیستم خاصی داره.اگر نظر خاصی درباره این هارد اخیر هم داشتید ممنون میشم بگید. این هارد ضد ضربه و ضد اب رسمی نیست اما بدنه خیلی محکم و عالی از جنس فولاد ضد خش داره که ارزش بررسی رو داره. ظاهرها خیلی خوش ساخت هست اما این چیزی هست که از روی بدنه دیده میشه.
بنده چون کارم نمایندگی خدمات پس از فروش هست روی محصول خوب بیشتر از دیگران حساسم.
برای همین هست اگر بیشتر سوال میپرسم
آخرین ویرایش توسط saman-r در تاریخ 31-12-14 انجام شده است
seyed mamali (01-01-15)
تو کیفیت ساخت وسترن که حرفی نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saman-r برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی خوب نسبت به ADATA و SIlicon Power توی بدنه یخورده ضعف داره که من خودم یه گارد رو برای هارد پیشنهاد میدم برای هارد و مخافظت در برایر ضربه و فشار و . . . .
من خودم HD 710 دارم که فوق العاده بود ولی خوب وقتی بازش کردم دیدم هاردش ,یه هارد معمولیه 2.5 اینچیه سامسونگه
معمولا ADATA و SIlicon Power هارد های سامسونگ و هیتاچی رو استفاده میکنن (یعنی بدنه خیلی خوب ولی هارد خیلی معمولی ,ولی وسترن یه هارد خیلی خوبه که فقط بدنه خیلی معمولی داره )
در مورد Adata Dashdrive Elite HE720 Hard Drive - 500GB هم قیمتش بخاطر باریک بودنه و این باریک بودن براتون مزیت نیست بلکه نقطعه ضعفه چون به سادگی تحت فشار میشکنه .مثلا وقتی توجیبه پوشتتون باشه و بشینید میشکنه (من خودم عادت دارم هاردم رو بزارم تو جیب پشتیم )
seyed mamali (01-01-15)
|
درود
سیلیکون پاور a80 برای شما مناسبه :)
فکر نمیکنید اگه حجم اسنادتون کمه از یه فلش مموری با ظرفیت بالا و مرغوب هم میتونید استفده کنین و اینکه همیشه همراهتونه ؟
cpu :e5200
gpu :ati 4850
ram : king 2 gig
hdd : 160+80+500+40
psu 530 green
& xbox 360
AMD>INTEL (31-12-14)
دوست نازنینم خیلی ممنونم از شماتو کیفیت ساخت وسترن که حرفی نیستAdata Dashdrive Elite HE720 Hard Drive - 500GB هم قیمتش بخاطر باریک بودنه و این باریک بودن براتون مزیت نیست بلکه نقطعه ضعفه چون به سادگی تحت فشار میشکنه .مثلا وقتی توجیبه پوشتتون باشه و بشینید میشکنه (من خودم عادت دارم هاردم رو بزارم تو جیب پشتیم )
ولی خوب نسبت به ADATA و SIlicon Power توی بدنه یخورده ضعف داره که من خودم یه گارد رو برای هارد پیشنهاد میدم برای هارد و مخافظت در برایر ضربه و فشار و . . . .
من خودم HD 710 دارم که فوق العاده بود ولی خوب وقتی بازش کردم دیدم هاردش ,یه هارد معمولیه 2.5 اینچیه سامسونگه
معمولا ADATA و SIlicon Power هارد های سامسونگ و هیتاچی رو استفاده میکنن (یعنی بدنه خیلی خوب ولی هارد خیلی معمولی ,ولی وسترن یه هارد خیلی خوبه که فقط بدنه خیلی معمولی داره )
در مورد
بابت راهنمایی که کردید. راهنمایی شما به ویژه درباره جنس داخلی هارد ارزشمند بود.
خب اگر اینطوری هست من هم همون مدل اولترا پاسپورت وسترن دیجیتال رو میخرم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و حودم اجتمالا ضد ضربش کنم چون در این زمینه زیاد کار کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در پایان توصیه ی خاص دیگری ندارید؟
درباره نگهداری یا شرکت ضمانت دهنده و کشور سازنده و....؟
M3RS4D 50062 (31-12-14)
درود
سیلیکون پاور a80 برای شما مناسبه :)
فکر نمیکنید اگه حجم اسنادتون کمه از یه فلش مموری با ظرفیت بالا و مرغوب هم میتونید استفده کنین و اینکه همیشه همراهتونه ؟
دوست عزیزم خیلی ممنونم از شما
این مدل رو من معرفی کردم. دوستمون میگن که هاردهای داخلی اینها معمولا سامسونگ و خیلی معمولی هستن و تنها بدنه محکمی دارند.
فلش مموری رو همین الان هم استفاده میکنم و اسناد خاص رو روی اون ریختم.
اما حداقل 300 تا 400 گیگ یا به عبارتی حداقل یک هارد 500 کیک نیاز دارم. حالا اگه این بیشتر باشه خب بهتر.
در نهایت پیشنهاد دوستمون یعنی وسترن دیجیتال اولترا پاسپورت 1 ترابایتی به رغم بدنه ضعیفش گزینه خوبی هست
M3RS4D 50062 (31-12-14)
گارانتیه سازگار هست شرکت ضمانت کنندش و کمپانیش هم آمریکایی هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saman-r برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(یکی از علت هایی هم که یاد رفت بگم در مورد Adata Dashdrive Elite HE720 Hard Drive اینکه یه قابلیت داره که وقتی به سیستم وصل باشه (حالا چه لپ تاپ یا کامپیوتر) با زدن دکمه ای که داره بصورت اتوماتیک از اطلاعات داخلش تو خودش بکاپ میگیره که من خودم ترجیح میدم Acronis.True.Image رو روی سیستمم هام نصب کنم و براش تعریف کنم که هر وقت به سیستم وصل شد ازش بکاپ بگیره یا از یه سری اطلاعات توی هاردم بکاپ بگیره)
AMD>INTEL (31-12-14), seyed mamali (01-01-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks