دوست نازنینم خیلی ممنونم از شماتو کیفیت ساخت وسترن که حرفی نیستAdata Dashdrive Elite HE720 Hard Drive - 500GB هم قیمتش بخاطر باریک بودنه و این باریک بودن براتون مزیت نیست بلکه نقطعه ضعفه چون به سادگی تحت فشار میشکنه .مثلا وقتی توجیبه پوشتتون باشه و بشینید میشکنه (من خودم عادت دارم هاردم رو بزارم تو جیب پشتیم )
ولی خوب نسبت به ADATA و SIlicon Power توی بدنه یخورده ضعف داره که من خودم یه گارد رو برای هارد پیشنهاد میدم برای هارد و مخافظت در برایر ضربه و فشار و . . . .
من خودم HD 710 دارم که فوق العاده بود ولی خوب وقتی بازش کردم دیدم هاردش ,یه هارد معمولیه 2.5 اینچیه سامسونگه
معمولا ADATA و SIlicon Power هارد های سامسونگ و هیتاچی رو استفاده میکنن (یعنی بدنه خیلی خوب ولی هارد خیلی معمولی ,ولی وسترن یه هارد خیلی خوبه که فقط بدنه خیلی معمولی داره )
در مورد
بابت راهنمایی که کردید. راهنمایی شما به ویژه درباره جنس داخلی هارد ارزشمند بود.
خب اگر اینطوری هست من هم همون مدل اولترا پاسپورت وسترن دیجیتال رو میخرم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و حودم اجتمالا ضد ضربش کنم چون در این زمینه زیاد کار کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در پایان توصیه ی خاص دیگری ندارید؟
درباره نگهداری یا شرکت ضمانت دهنده و کشور سازنده و....؟
Bookmarks