ممنون از پیشنهاد شما.
هاردی رو که معرفی کردید براش زمان گذاشتم و رفتم توی اینترنت سرچ کردم. به ویژه نظرات کاربران رو خوندم.
هارد های وسترن دیجیتال بدون شک هاردهای عالی هستن. و کمتر شرکتی هم به پای وسترن در این زمینه میرسه.
اما ازونجایی که هیچ محصولی بدون ایراد نیست این هارد هم ایرادهایی ازش گرفته و گزارش شده.
مثلا اینکه
چون این هارد جز هاردهای ضد ضربه و ضد اب و.... نیست با اینکه سرعت و عملکرد خوبی داشته اما به وفور دیده شده که با افتادن ناگهاتی و ناخواسته هارد که ممکنه برای هر کسی پیش بیاد این هارد از بین رفته. حداقل دو سه مورد رو من دیدم که اینطوری شده. چون ظاهرا بدنه قوی نداره.
من خودم جز اشخاصی هستم که از وسایلم خیلی خوب مراقبت میکنم ولی گاهی ناخواسته مسائلی پیش میاد.
از جمله اینکه با وجود چندین سال نگهداری از ساز خودم یا به عبارتی تارم وقتی یک مهمان برای ما آمد که بچه همراه اونها بود تا به خودم اومدم سازم روی زمین افتاده بود و پوست بی نظیر ساز پاره شده بود و رفته بود پی کارش. ممکنه برای هارد هم این مساله پیش بیاد پس عقل حکم میکنه در صورت امکان چیزی خرید که اگر این دست اتفاقات افتاد اطلاعات از بین نره.
نظرتون درباره هاردهای اکسترنال سیلیکون پاور و ادیتا که ضد ضربه و ضد اب هستند چی هست؟
من شخصا از محصولات تایوانی سیلیکون پاور استفاده کردم و راضی هستم. همچنین از ادیتا.
نظر شما درباره هاردهای ضد ضربه این دو برند چی هست؟
نظر شما برای من مطمئنا مهم هست.
برای نمونه:
Silicon Power Armor A80 External Hard Drive - 1TB
Silicon Power Armor A30 External Hard Drive - 1TB
Adata DashDrive Durable HD710 External Hard Drive - 1TB
Adata Dashdrive Elite HE720 Hard Drive - 500GB
این هارد اخری خیلی نسبت به مابقی هاردها گران تر هست.
نمیدونم گرانیش به خاطر باریک و شیک بودنش هست یا واقعا سیستم خاصی داره.اگر نظر خاصی درباره این هارد اخیر هم داشتید ممنون میشم بگید. این هارد ضد ضربه و ضد اب رسمی نیست اما بدنه خیلی محکم و عالی از جنس فولاد ضد خش داره که ارزش بررسی رو داره. ظاهرها خیلی خوش ساخت هست اما این چیزی هست که از روی بدنه دیده میشه.
بنده چون کارم نمایندگی خدمات پس از فروش هست روی محصول خوب بیشتر از دیگران حساسم.
برای همین هست اگر بیشتر سوال میپرسم

Bookmarks