با سلام
می خواستم یه هارد اکسترنال 3 ترابایت بگیرم ترجیحا با سرعت بالا 7200 rpm در ذهنم بود.
اگر نیست یه 5400 خوب و با دوام معرفی کنید لطفا
اصلا همچین چیزی به جز برند lacie که قیمتش برام به صرفه نیست، وجود داره؟7200 اکسترنال؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
من تا امروز گمون میکردم هارد های اکسترنال که 3.5 اینچی هستند 7200 دور در دقیقه هستند و 2.5 اینچی ها هم 5400 دور آخه توی توضیحات سایت های مختلف تک و توک نوشته 7200 حتی معتبرترین سایت ها ولی اتفاقی امروز عکسی دیدم از هارد WD MY BOOK که داخلش هارد وسترن گرین بود که خوب 5400 هستش.
بعد رفتم هارد های وسترن دیجیتال (Caviar series) رو هم نگاه کردم ولی به جز سری مشکی 7200 نداشت و همه 5400 بود (و آبی زیر 1 ترا البته) پس طبیعتا هارد "اکسترنال 7200 دور وسترن نداریم دیگه چون مشکی خیلی قیمتش بیشتر بود. این نتیجه گیری درسته؟ اگه داریم چه مدلی میشه.اکسترنال باشه البته اون اینترال ها رو برای نتیجه گیری فقط گفتم.
نظرم بیشتر روی وسترن بود با توجه به خونده هام.
برای 5400 هارد My book 3tb جدید خوب هستش بگیرم؟ یا مدل بهتری؟ یا برند بهتری از وسترن دیجیتال؟
از همه مهمتر دوام بالا به نسبت یعنی شب نخوابم صبح بلند بشم ببینم هارد از دست رفته و اطلاعاتش. همین
بعد یه سول دیگه هارد اکسترنال 2.5 اینچی نسبت به 3.5 اینچی بیشتر در معرض خطا هستند (به نظرم) این درسته؟ یعنی اگر دوام خود هارد سوای محیط و مسائل بیرونی مد نظر باشه 3.5 به 2.5 اولویت داره یا نه؟
اگر دوامشون و ثبات داده ها درشون فرق نداره خب ترجیح میدم پرتابل باشه ولی اینقدر دیدم هاردهای پرتابل دوستان خراب شده کلا بد بینم و به نظرم خوب نمیان.(سیگیت قدیمیم ولی هنوز زندست.)
فقط هارد رو ثابت بذارم درست کار کنه کشتی هم باهاش نمیگیرم دوامش خوب باشه.
ببخشید طولانی شد ممنونم میشم راهنمایی کنید منو با تجربیاتتون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks