برای سیستم با مشخصات Intel® Core™ i7-5820K مادربورد Gigabyte X99-UD4
من سوالم درباره پردازنده و مادربرد در قسمت خودش پرسیدم درباره RAM دوستمون پیشنهاد RAM 4*Crucial Ballistix Sport 4GB DDR4 2400MHz CL16 دادند
1)من قیمت این مدل پیدا نکردم قیمت این مدل چند هست ظاهرا برند Crucial گران قیمت هست تفاوت زیادی با دیگر برند دارد
توضیح : چون میخوام از در آینده از تمام ظرفیت پردازنده و مادربرد ( 64 گیگ ) استفاده کنم استفاده از رم 8 گیگ فکر کنم بهتر باشه فعلا از رم 2X8 استفاده در ماه های بعد از از یک 2X8 دیگه برای استفاده از چهار کانال ودر آینده از چهار اسلات دیگه
2)استفاده از دو کانال تا چهار کانال تفاوت زیادی در استفاده فعلی تا قبل از ارتقا داره ؟
3) تو قسمت مشخصات پرازنده5820K درج شده Memory Types DDR4 1333/1600/2133 و مادربرد هم Native RAM Frequencies 2133 MHz بالا بودن MHZ رم دلیلی داره من قصد اورکلاک کردن ندارم؟
4) نمیدونم نوع رم به نوع کاربرد ربط دارد، من سیستم را برای کارهای برنامه نویسی وب ، موبایل،Big Data، Haddop، SQL Server وvirtualization می خواهملطفا پیشهاد رم حدود 600 هزار تومن را بگویید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks