هم مدلهای مختلف وسترین آبی ، سبز و مشکی خوبن و هم سیگیت به نظرم نباید زیاد مته به خشخاش گذاشت .
همینطور نظر سلیقه ای و شخصی بنده هم seagate barakoda 7200.12 32bafer هستش .:11():
Printable View
هم مدلهای مختلف وسترین آبی ، سبز و مشکی خوبن و هم سیگیت به نظرم نباید زیاد مته به خشخاش گذاشت .
همینطور نظر سلیقه ای و شخصی بنده هم seagate barakoda 7200.12 32bafer هستش .:11():
سلام
ممنون از همه شما برای راهنمائیهاتون!فقط حدود قیمت هارد های 1.5 ترا رو نگفتید!
یکی همین سیگیت باراکودا 11 رو به من میده 127.000 ! تو رایانه صبا هم همین قیمت بود! خواستم بدونم مناسبه!؟
اولا اگر سایت رایان صبا زده 127 هزار تومان یعنی تو بازار به قیمت 110 تا 115 هزار تومان احتمالا پیدا می کنید ضمن این که هارد که در رایان صبا به قیمت 127 هزار تومان و ظرفیت 1.5 ترابایت تا جایی که من دیدم از سری LP نه سری 11 این سری 5900 دور و قیمت جهانیش از سری 11 که 7200 دور کمی پایین تره در عوض تا اونجا که من می دونم کم مصرف تر و خنک تر بییشتر به درد سرور ها می خوره تا کامپیوتر خانگی حالا اگر اون دوستون سری 11 رو میده به قیمت 127 هزار تومان با توجه به قیمت رایان صبا که برای سری LP زده پس باید خوب باشه اما اگر اون هم مثل هارد سایت رایان صبا از سری LP نه سری 11 فکر کنم توی بازار قیمت مناسب تر پیدا کنید چون قیمت های رایان صبا معمولا نزدیک 10 % گرون تر از بازار
دوستان رفتم پاساژهای قمو گشتم این مدل Samsung Spinpoint F3 رو نداشتند!!!
اکثرا مکستور داشتند ولی یه جا یه وسترن دیجیتال سری گرین بافر 34 داشت میداد 58000 !!!!!به نظرتون چطوره ؟برم بگیرمش یا پیشنهاده بهتری دارید؟تر خدا کمک کنید؟
کسی نیست به سوالات ما پاسخ بده؟
دوستان امروز رفتم این هارد وسترن دیجیتال سری گرین بافر32 بگیرم راستی مغازهه نمایندگی گیگا هست !!!
بهش گفتم مادربردمGA-8I848P هست ! گفتم که این هارد رو ساپورت میکنه پاسخ داد که باید با سی دی راندازه مین بردت یه راه انداز درست کنی تا هاردو بشناسه !!یعنی چی ما که متوجه نشدیم باید چی کار کنیم دوستان کسی نیست در این باره یه توضیح کامل بده که من باید چیکار کنم نرم بگیرم بیا ببینم هاردو نمیشناسه؟
یکی به من کمک کنه خیلی عجله دارم نیاز فوری به هارد دارم کمکم کنید؟
سلام
اولا 34 مگ بافر ندارم حتمی 32 بوده برای 500 وسترن 32 مگ بافر توی قم اون قیمت بد هم نیست در باره شناخت هم نباید مشکل خاصی باشه شاید چون این هارد ساتا 2 با پورت شما مادر برد شما فرق کنه اما مورد نداره میشه راش انداخت شما هر وقت دید هارد رو نمی شناسه بایوس به روز کنید باز اگر مشکلی بود اینجا مطرح کنید اما اگر مادر برد شما پورت ساتا داشته باشه مشکل هادی پیش نمی یاد. فقط هارد شما با سرعت ساتا یک کار می کنه روی هارد های ساتا 2 جانپری هست که اونها رو تبدیل به ساتا 1 میکنه یعنی سرعت انتقال اونها رو همان 1.5 گیگ نگه میدره تا با مادر برد های قدیمی تر به مشکل نخورند.
از کجا میتونم اطلاعات مین بردمو بدست اورم(GA-8I848P ) لطفا لیکشو بذارید!!!
دوست عزیز این تاپیک رو خودتون زدید برای راهنمایی در مورد خرید هارد 500 گیگابایت ، حالا اطلاعات مادربورد میخواید داخلش ؟!
توی خود سایت گیگابایت هست :
در ضمن یکی از دوستان برای من F3 1TB پیدا کرد گرفتیم ...کد:http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1706
دوست عزیز این عکس و اطلاعات مادربردم نگاه کنید ببینید از نظر پورت ساتوغیره برای ساپورت اون هارد مشکلی نداره؟نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]