reza76622201 (17-01-10)
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان.یه سوالی داشتم.الان که مادربردم ساتا 2 رو پشتیبانی میکنه اگر ساتا 3 بگیرم به هیچ مشکلی بر نخواهم خورد و مادربرد هارد رو ساتا 2 دیتکت میکنه؟ بعد یه سوال دیگه به نظر شما کار خوبیه که 2 تا 250 بگیرم و با هم رید کنم؟
reza76622201 (17-01-10)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Surpriser برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هنوز هارد sata 3 وارد بازار نشده که شما بخواهید نگران این موضوع باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
reza76622201 (17-01-10)
کاربر شهرسختافزار
رضا جان میشه یه لینک از هارد ساتا 3 بدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از هر نگارشی شد عیبی نداره
ممنون
اینم محصولات سری بلک
http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=552
آخرین ویرایش توسط am2 در تاریخ 16-01-10 انجام شده است
reza76622201 (17-01-10)
کاربر شهرسختافزار
تائید میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اونی هم که آقا رضا دیدن ساتا2 هست
به قیمت 67 تا 70 تو بازار فروخته میشه
reza76622201 (17-01-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
چشم بنده يه تحقيق کامل انجام مي دم. چون يکي از فروشگاههاي معتبر اينو بهم گفت. شايدم مي خواسته بازار گرمي کنه. مطمئن باشيدواقعيتشو در ميارم و به همه اطلاع مي دم. ممنون که اين مطلب رو گفتيد
سلام به همه
دوستان قصد خرید هارد WD بلک و دارم 500gb یا شاید 1tb بستگی به قیمت داره . میخواستم ببینم از کجا در تهران میشه خوش قیمت تهیه کرد . اگر امکان دادن مشخصات فروشنده در تایپیک نبود لطفا برام پ خ کنید .
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من کمترین قیمتی که تونستم بخرم 110 بوده
کاربر شهرسختافزار
از مجتمع کامپيوتر ايران مي تنويد تهيه کنيد. در حال حاضر قيمت 500 گيگش 68000 تومان و يک ترا بايتش هم حدود 110000 تومانه. به نظر بنده هم بهترين انتخاب يکي از همين دو مدله.
کاربر شهرسختافزار
اول اینکه داشتم پست ها رو مطالعه میکردم دیدم زیاد سخت میگرید تیک ایت ایزیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من هارد سامسونگ اف تری رو 54 خریدم،از لحاظ سرعت خیلی خوب بود ولی هارد لرزش زیادی داشت البته شاید به خاطر کیس زاغارت من باشه،لرزشش یه طورایی زیاد و رو اعصاب بود البته شاید من خیلی حساسمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
l don't care about the truth anymore, What's real doesn't matter, What's important is how we live our lives
کاربر شهرسختافزار
دوست عزيز. اميدوارم که بتونيد يه هارد وسترن ديجيتال رو هم ببينيد(حتي از نظر کيفيت و طراحي ساخت) و هم تجربه کنيد و در دراز مدت دوام و تغيير کيفيت رو مقايسه کنيد. اون موقع شايد نظرتون کاملا عوض بشه.
البته هاردهاي سامسونگ هم خوبه.
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks