تو سایت اسوس رو باید ببینید . ساتا 2 رو ساپورت میکنه ولی ساتا 3 بردهای جدید هم بواسط چیپ مارول یا ... که نصب میشه روی بردها قابل پشتیبانی هست .
کاربر شهرسختافزار
تو سایت اسوس رو باید ببینید . ساتا 2 رو ساپورت میکنه ولی ساتا 3 بردهای جدید هم بواسط چیپ مارول یا ... که نصب میشه روی بردها قابل پشتیبانی هست .
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen_star برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیددوست عزيز. همونطور که خدمتتون عرض کردم مادربوردتون هر چي باشه اگر پورت ساتا داشته باتشه هم هاردديسک ساتا 1 و ساتا 2 و هم ساتا 3 بهش وصل ميشه. و بدون مشکل کار مي کنه. اما مثلا اگر مادربورد شما ساتا 2 حداکثر ساپورت کنه و شما هارد ساتا 3 بهش وصل کنيد هارد با سرعت ساتا 2 مجبوره کار کنه. اما هيچ مشکلي بوحجود نمياد. در حال حاضر چيپ پي 55 اي هستش که ساتا 3 و يو اس بي 3 ساپورته که قيمتشم گرونه. اما خريد هارد ساتا 3 واسه هر برودي که ساتا داشته باشه مشکلي ايجاد نخواهد کرد و بنده خريد همون هاردي رو که گفتم پيشنهاد مي کنم. سوالي بود در خدمتم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ripek (06-01-10)
کاربر شهرسختافزار
رضا جان از اون جایی که همه ما مادربردمون حداکثر ساتا 2 رو ساپورت می کنه و به گفته خود شما هارد ساتا 3 روی مادربرد ما با سرعت ساتا 2 کار می کنه ، پس چرا توصیه می کنید هارد ساتا 3 بخریم ؟ بعد دوستان لینک بنچ مارکی از این هاردهای ساتا 3 دارن بذارن ؟ خصوصا وسترن گرین 32 مگی ساتا 3 .
mohsen_star (06-01-10)
کاربر شهرسختافزار
عزيزم. اختلاف قيمت Sata II و Sata III در حدود 2000 تومانه و آينده Sat III بهتره از Sata II. اينم دليلش.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bill geits برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان برترين انتخاب خريد هاردديسک:
Western Digital 500GB Caviar Black Sata III قيمت 68000 تومان.
واقعا عاليه.
bill geits (16-01-10)
رضا جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هارد رو تو بازار کسی نداره
توی سایت خود وسترن هم یه همچین محصولی وجود نداره
میشه لینکی از این هارد قرار بدی ؟
کاربر شهرسختافزار
نيما جان. عزيز دلم. من هفته گذشته تا چهارشنبه کامل تهران بودم. چهارشنبه توي مجتمع کامپيوتر ايران طبقه دوم اين هاردديسک توي ويترين 3 مغازه بود. قيمت گرفتم از 68000 تومان تا 70000 تومان.
به اين نشانه که طلوع رايانه متروکه شده بود. البته اينکه Sata III بود يا نه شک دارم که خيليم مهم نيست و مشکلي ايجاد نمي کنه.( اما نگارش Green اين هاردديسک توي بازار Sata III هست. شيراز واسه فروش هم گير مياد.)
شما تشريف ببريد اونجا دارن. مگر اينکه چهارشنبه تا بحال همش فروش رفته باشه.
آره توي ويترينشون گذاشتن. قيمتشو هم حضوري ازشون گرفتم.
ضمنا قيمت مادربورد GA P55A-UD3 رو هم 174000 تومان گرفتم که اينم برام جالب بود.
شما مطمئن باشيد نيما جان.
آخرین ویرایش توسط reza76622201 در تاریخ 16-01-10 انجام شده است
کاش رضا جان اگر چنین قطعاتی که جدیدا تو بازار ایران اومدن رو عکسی ازشون میگرفتی این مدرک خوبی میشه تا دوستان مطمئن بشن این قطعه واقعا تو بازار موجود هست یا خیر
|
|
کاربر شهرسختافزار
ببخشید . اما من فکر می کنم هارد f3 سامسونگ حتی با وجود ساتا 2 بودن خریدش به صرف تره . قیمتش خیلی کمتره . حدود 15 تومنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز جان اون هارد که دیدید sata 2 هستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در حال حاضر نصب کنترلل sata 3 روی هاردها مانند این میمونه که پراید بدن تو بازار که کیلومترش به جای 200 تا 600 کیلومتر در ساعت رو نشون بده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد سری گرین هم که فرمودید شیراز هست نباید شرکت وسترن تو سایتش زده باشه ؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks